240617 INN Foto SA ShibataFenderTeamEl secretari autonòmic d'Indústria i Comerç, Felipe Carrasco, acompanyat per la directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha participat aquest dilluns en la cerimònia d'inici de les obres de la nova fàbrica de l'empresa ShibataFenderTeam Group a Sollana (València). (17-06-2024)

Felipe Carrasco ha destacat la important aposta del grup ShibataFenderTeam per la Comunitat Valenciana, amb una nova fàbrica dedicada a la producció de defenses d'espuma i altres components essencials per als sistemes de defenses portuàries.

“L'aposta per la Comunitat Valenciana d'una empresa líder mundial en el seu sector”, amb més de 60 anys d'experiència en la producció de defenses, amb seu central a Alemanya i amb oficines regionals als Estats Units, Europa i Àsia, “ve a confirmar l'atractiu i la puixança del nostre territori per al desenvolupament de tota mena de projectes empresarials”, ha indicat Carrasco.

“La inversió de ShibataFenderTeam en el nostre territori, estimada fins a la data en set milions d'euros, contribuirà a la creació d'ocupació en la zona i dinamitzarà el nostre teixit productiu”, ha indicat.

A més, no hem d'oblidar “l'efecte arrossegue que suposa la implantació d'empreses d'aquesta entitat en el nostre territori, que redunda sens dubte en unes excel·lents xifres d'inversió", ha afegit Carrasco.

El secretari autonòmic d'Indústria i Comerç ha destacat així mateix el treball incessant de la Conselleria dirigida per Nuria Montes en l'atracció i atenció a les empreses que es plantegen invertir i desenvolupar els seus projectes en la Comunitat Valenciana.

“Per a fer costat a aquestes empreses comptem amb una àrea d'atracció d'inversions, un aliat perfecte per a les empreses, des de la qual oferim l'assessorament i el suport necessaris en la presa de decisions de tota mena d'iniciatives”, ha indicat.

Des d'aquest àrea s'ha atés un total de 93 projectes en 2023, la major dada des que es tenen registres, en coordinació amb la resta d'agents, professionals i departaments de l'administració.

Un departament que a més d'atendre les noves iniciatives d'inversió, està a la disposició de les empreses ja implantades en el nostre territori per a consolidar la seua presència en la Comunitat Valenciana i ajudar-los a créixer.

En la cerimònia han participat al seu torn socis accionistes de l'empresa desplaçats des del Japó i Alemanya així com altres països europeus, l'equip al complet de l'oficina de *ShibataFenderTeam a Espanya així com representants de *Invest *in València i representants d'empreses valencianes que participen en el projecte.

ShibataFenderTeam

El grup ShibataFenderTeam (SFT) és el principal fabricant internacional de defenses, amb més de 60 anys d'experiència en la producció de defenses, més de 145.000 defenses en servei i 100 anys d'experiència en la fabricació de productes de cautxú.

La seua seu central es troba a Alemanya i compta amb oficines regionals als Estats Units, Europa i Àsia, secundades per una àmplia xarxa de representants locals ben establits en els sis continents. Com a especialista en solucions personalitzades per a defenses, se centra en la integració vertical amb fabricació pròpia i proves a escala real.

SFT ofereix tota la gamma de productes de defenses marines, des de simples perfils de cautxú fins a sistemes d'alta enginyeria, així com accessoris i fixacions.

Aquesta empresa compta amb una oficina a la ciutat de València des de l'any 2017, on desenvolupen la seua activitat tant l'equip comercial com els equips d'enginyeria, recursos humans i comunicació i màrqueting, des dels quals es dona suport global a tot el grup.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.