240604 INN Foto recurso mision nySet empreses de la Comunitat Valenciana d'hàbitat, decoració, ortopèdia, electricitat i sector químic participen aquesta setmana en una missió comercial als Estats Units i el Canadà organitzada per Ivace+i Internacional. (04-06-2024)

La directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha explicat que aquesta acció forma part del Pla de Promoció Exterior de Ivace+i Internacional per a facilitar noves oportunitats de negoci a les empreses de la Comunitat Valenciana.

En aquesta ocasió i a través de les oficines al Canadà i Nova York, s'han preparat una agenda de reunions treballe amb empreses importadores i distribuïdores, que han mostrat interés a conéixer l'oferta de les empreses valencianes, ha indicat Olives.

“Totes les empreses que participen en aquesta acció multisectorial compten amb experiència en el mercat americà, un mercat que exigeix esforç i seguiment”, ha afegit.

Els Estats Units

El mercat dels Estats Units és un clar objectiu per a les empreses de la Comunitat, com a primera potència econòmica i primer importador del món. Destaca per la seua gran grandària (més de 337 milions d'habitants, tercer major mercat mundial), unit a una alta renda per càpita.

És un país estable, fiable, d'alt poder adquisitiu i dinamisme econòmic sostingut que ofereix oportunitats per a tots els sectors valencians.

A més, es tracta del primer client no europeu de la Comunitat Valenciana, que ha ascendit al quart lloc en el rànquing de destins mundials més importants per als productes valencians. Concentra un 9% de les exportacions totals de la Comunitat Valenciana (amb 3.092 milions d'euros exportats en 2023, +1% segons les últimes dades fins a novembre, i en comparació amb eixos mesos de 2022).

El Canadà

La Comunitat Valenciana és la primera regió espanyola més exportadora al Canadà amb el 22% del total. Entre els articles més demandats figuren la maquinària mecànica, juntament amb combustibles i productes ceràmics. Entre els més dinàmics figuren l'alumini i els mobles.

El Canadà és un mercat que ofereix interessants oportunitats a les empreses de la Comunitat Valenciana, en un context positiu per a l'entrada de productes valencians després de l'entrada en vigor de l'Acord Econòmic i Comercial Global entre la UE i el Canadà (AECG).

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.