240330 INN EcommerceIvace+i Internacional acaba de llançar un nou cicle de tallers sobre comerç electrònic i internacionalització que forma part del seu programa de suport a la internacionalització digital. (2-04-2024)

La directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha destacat l'aposta per “fer costat a les empreses de la Comunitat Valenciana amb un complet paquet d'iniciatives que conté mentories, ajudes econòmiques i tallers formatius”.

La primera mesura consisteix en una programació de tallers a càrrec de personal expert en mercats estratègics com Alemanya, els Estats Units i el Marroc, a través dels quals es prendran com a referència experiències d'èxit amb l'objectiu de conéixer errors i encerts concrets en la implementació d'estratègies.

Després de la celebració dels tallers “en els quals volem aportar informació pràctica i útil per a les empreses”, les empreses participants podran mantindre reunions individuals amb els ponents amb l'objectiu que “aprofiten al màxim aquesta iniciativa”, ha indicat Ester Olivas.

Detall tallers

El primer taller, gratuït, se celebrarà el pròxim 10 d'abril, i porta per títol Marketplaces nínxol com a estratègia B2C d'exportació a Alemanya. En aquest taller s'analitzaran les diferents opcions d'entrada al mercat alemany a través d'estratègies dirigides al consumidor.

A més, les empreses participants coneixeran les diferents fases de la posada en marxa del marketplace The Fair Cottage, la startup amb seu a Berlín i fundada en 2021 i plataforma que dona cabuda a proveïdors del sector de l'equipament per a esports a l'aire lliure, amb la sostenibilitat com a valor afegit.

El segon taller se celebrarà el 18 d'abril sota el lema Explorant oportunitats: Ecommerce B2B als Estats Units.

En aquest taller, s'analitzarà el canal ecommerce als Estats Units com a via d'entrada i consolidació en aquest mercat i es realitzarà un recorregut a través de la seua evolució en els últims anys, tractant d'identificar les tendències i oportunitats actuals per a aquelles empreses que tinguen com a objectiu intensificar la seua presència en el canal en línia.

A més, s'analitzarà el cas real d'una estratègia d'entrada en la plataforma de venda a l'engròs Faire, amb més de 100.000 marques independents a través de l'experiència de la responsable de vendes de Soruka, l'empresa especialitzada en la fabricació de bosses a partir de pells reciclades com a resposta al repte mediambiental.

Kezakoo el Marroc

El tercer dels tallers programats fins a la data, que es veuran ampliats en les pròximes setmanes, se centra en el mercat del Marroc i porta per títol Navegant pel negoci de marketplaces al Marroc, en el qual s'analitzaran els actors clau, la dinàmica de compradors i venedors, la logística i l'ecosistema de pagaments en línia.

El cas d'èxit analitzat en aquest cas és Kezakoo, triada startup web de l'any en 2014 en els Maroc Web Awards, i empresa social més volguda d'Àfrica (Premi POESAM Orange 2015).

En aquest taller, que se celebrarà el 30 de maig, destaca la participació d'Ahmed Lahlou, expert en estratègia i gestió de marketplaces a Àfrica, amb gran experiència en estratègies de creixement i dinàmiques del mercat en línia i reconegut pel seu impacte transformador en l'educació al Marroc a través de Kezakoo.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.