L'Ivace, adscrit a la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha incorporat per primera vegada al seu consell de direcció el sector manufacturer de la Comunitat Valenciana. D'esta manera, han participat en la reunió com a consellers el president de la Federació Empresarial d'Agroalimentació de la Comunitat Valenciana (Fedacova), Rafael Juan, i la presidenta de l'Associació Valenciana d'Empresaris del Calçat (Avecal), Marian Cano.(5-2-24)

Esta incorporació s'ha produït durant el primer consell de direcció celebrat amb el nou equip directiu del govern del Consell que ha tingut lloc este dilluns.

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, i presidenta de l'Ivace, Nuria Montes, ha destacat que esta nova participació “suposa un important impuls als sectors productius valencians i a les pymes industrials perquè continuen sent competitives, innovadores i exportadores”.

Per la seua part, el secretari autonòmic d'Indústria, Comerç i Consum, Felipe Carrasco, ha assenyalat que la presència dels nous consellers “permetrà a l'Ivace conéixer en profunditat les necessitats dels sectors de l'alimentació i calçat, peça clau per a l'economia de la Comunitat Valenciana, i desenvolupar una política industrial que impulse el creixement i consolidació dels sectors manufacturers”.

Durant la reunió del consell de direcció s'han abordat diferents aspectes entre els quals destaca el Pla de promoció exterior 2024 que conté les accions proposades per l'Ivace per a promocionar les empreses i productes de la Comunitat Valenciana en els mercats exteriors amb l'objectiu de facilitar noves oportunitats de negoci.

Així mateix, s'han tractat els resultats de les accions desenvolupades per les àrees d'actuació de l'Ivace durant 2023, i els programes i servicis previstos per a 2024.

Assistents

El primer consell de direcció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial amb el nou govern ha comptat amb l'assistència de la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, i presidenta de l'Ivace, Nuria Montes, el secretari autonòmic d'Indústria, Comerç i Consum, Felipe Carrasco, i la directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas.

Així com amb la presència de la sotssecretària de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Turisme i Comerç, Elena Lumbreras, el secretari autonòmic d'Innovació, Jerónimo Mora, i el director general de Finançament, Nicolás César Jannone.

També han participat el president del Consell de Cambres de Comerç, Indústria i Navegació de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata, el president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro, i el president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació d'Alacant, Carlos Baño.

Així mateix, han assistit el president de Caixa Ontinyent, José Pla, la presidenta de l'Associació Valenciana d'Empresaris del Calçat (Avecal), Marian Cano, i el president la Federació Empresarial d'Agroalimentació de la Comunitat Valenciana (Fedacova), i conseller delegat del grup internacional d'alimentació i distribució Vicky Foods, Rafael Juan.

El president de la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT), Fernando Saludes, i Ascensión Cabo, de l'Advocacia General de la Generalitat en la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, també han estat presents.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.