240109 INN Foto1 NMontes becas ivaceLa consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha donat aquest dimarts la benvinguda a la promoció 2023-2024 de les beques d'especialització d'Ivace Internacional en un acte institucional celebrat en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. (10-01-2024)

Durant l'esdeveniment, en el qual ha sigut present així mateix la rectora de la Universitat de València, María Vicenta Mestre, Núria Montes ha destacat la importància de la internacionalització per al creixement de l'economia de la Comunitat Valenciana.

“No podem obviar que els períodes de major creixement de la nostra economia s'han correspost amb les etapes de major obertura comercial. Fins i tot en els períodes de menor creixement, les empreses valencianes han recorregut a mercats exteriors en els quals s'ha mantingut la seua presència més enllà de les conjuntures adverses”, ha indicat.

En aquest àmbit la conselleria es posa a la disposició de les empreses “per a fer fàcil el difícil”, a través de programes, serveis i recursos de la Direcció general d'Internacionalització i d'Ivace Internacional.

Durant la seua intervenció, Nuria Montes ha felicitat les persones beneficiàries de les tres convocatòries de beques de l'Ivace, que “a partir d'ara formen ja part del gran projecte que és la internacionalització de les empreses de la Comunitat Valenciana”.

En aquest sentit, Nuria Montes ha explicat que les beques de l'Ivace, que han facilitat l'especialització de més de 600 joves al llarg de 10 anys, “persegueixen acostar noves oportunitats laborals a les persones joves, al mateix temps que permeten a les empreses immerses en processos d'internacionalització comptar amb personal qualificat i especialitzat”.

Tres convocatòries de beques

Ivace Internacional desenvolupa un programa d'especialització en internacionalització a través de tres convocatòries de beques dirigides a menors de 30 anys.

Es tracta de les beques Ivace Exterior, dirigides a persones amb titulació universitària de grau superior, amb un formació teòrica i pràctica tant en antenes de l'Ivace, com en Oficines Comercials i en seus d'empreses valencianes o entitats en l'exterior. En l'actual promoció, un total de 57 persones s'especialitzaran a través d'aquestes beques.

Vint persones ho faran a través de les beques I+I, Innovació i Internacionalització, centrades en estratègies digitals aplicades a la internacionalització empresarial, que inclou formació teòrica i pràctica en en empreses i entitats de la Comunitat Valenciana.

Per ultime, nou persones s'especialitzaran en internacionalització a través de les beques E+E, Exportació i Ocupació. Unes beques dirigides a persones amb titulació de Formació Professional, que adquiriran la seua formació pràctica en empreses de la Comunitat Valenciana.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.