231230 INN foto plan promocion exterior 23L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha celebrat un total de 52 accions de promoció exterior en 21 mercats durant l'any 2023, amb més de 1.200 participacions d'empreses de la Comunitat Valenciana. (3-01-2024)

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha explicat que aquestes accions formen part del Pla de Promoció Exterior que Ivace Internacional dissenya anualment després d'atendre les demandes i necessitats dels sectors més exportadors.

“A través del Pla de Promoció Exterior, la programació de la qual per a 2024 ja hem avançat, perseguim facilitar i impulsar la presència d'un major nombre d'empreses i productes de la Comunitat en els mercats internacionals així com establir nous contactes amb potencials clients”, ha explicat Montes.

“El fet de comptar amb una extensa Xarxa Exterior ens facilita l'organització d'aquesta mena d'accions entre les quals destaquen les missions comercials, la participació en fires internacionals i les missions d'empreses importadores internacionals”, ha assenyalat Nuria Montes.

Entre les fires internacionals que han comptat amb empreses de la Comunitat a través d’Ivace Internacional figuren la fira Gulfood 2023, la Stone Gallery en Cevisama, la participació en la Iberica Pure London, Marmomac Itàlia, l'emergeix de Miami o la Summer Fancy Food a Nova York, entre altres.

Les empreses de la Comunitat que han participat en missions comercials han tingut l'oportunitat de desenvolupar agendes de treball en mercats com Unió dels Emirats Àrabs, Romania, els Estats Units i el Canadà, el Perú, Colòmbia, Xile i el Brasil, Mèxic o República Txeca i Eslovàquia, entre altres.

Quant a trobades empresarials, destaquen els organitzats amb motiu del Mobile World Congress, la fira Hygienalia, EU Japan Green Transition, Horeca Polònia o Marimatch Europort Països Baixos.

Missions inverses

Per part seua, la directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha ressaltat l'esforç realitzat per l’Ivace en l'organització de missions d'empreses importadores que tenen l'oportunitat de reunir-se amb les empreses de la Comunitat Valenciana en el nostre territori.

“Ivace Internacional ha organitzat en 2023 la visita a la Comunitat d'un total de 434 empreses importadores convidades perquè participen en certàmens internacionals celebrats en el nostre territori i en missions directes”, ha indicat Olives.

En aquest àmbit, destaquen les organitzades amb motiu dels Ivace Awards for Tile of Spain Promotion, la missió de distribuïdors del Regne Unit del sector tauleller, la missió de compradors a la fira Hàbitat i Home Tèxtils Premium, així com les dirigides als certàmens Iberflora, prexou Joguet a Altea i Ftalks Summit València, entre altres.

“Mereix menció específica la missió organitzada en el marc Congrés *Go Global, que en la seua huitena edició ha reforçat el vessant comercial amb la participació de 40 empreses importadores”, ha destacat Olives.

Durant els dos dies de celebració del congrés, les empreses convidades van desenvolupar al voltant de 900 reunions 'negocie a negoci (b2b) amb les empreses de la Comunitat Valenciana en reunions concertades prèviament.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.