230929 INN Foto1 vinos Filipinas

L'antena de l'Ivace a Filipines ha organitzat i coordinat la presentació de deu cellers de la Comunitat Valenciana en aquest país. Durant l'esdeveniment s'han degustat 56 referències i, segons ha explicat la directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, aquest tipus d'iniciatives "permet a les empreses valencianes mostrar els seus vins a empreses importadores seleccionades pel seu interés a introduir caldos de la Comunitat Valenciana en la seua oferta, en un mercat allunyat com Filipines a un cost molt reduït”. (29-09-2023)

A això cal afegir “que es tracta d'una degustació de vins, no d'una simple presentació, la qual cosa facilita la relació comercial i pot significar l'entrada d'aqueixos vins en el mercat filipí”, ha assenyalat Olives.

La presentació, que s'ha celebrat a l'hotel Makati Diamonds Residences, ha comptat amb l'assistència de 15 empreses importadores seleccionades prèviament pel seu interés a afegir vins valencians en la seua oferta i que han mostrat "la seua satisfacció pel desenvolupament d'aquesta, la qual cosa ens anima a continuar dissenyant aquest tipus d'accions”, ha indicat Ester Olivas.

Aquesta acció té un format de trobada empresarial semipresencial, ja que els cellers han atés les reunions en línia des de la Comunitat Valenciana, mentre les empreses importadores degustaven els seus vins a Filipines.

Per a la realització de les entrevistes, cada celler ha comptat amb intèrprets i persones d'assistència a fi de facilitar la comunicació entre client i celler.

“A fi d'aconseguir un millor resultat d'aquesta acció, amb una agenda completa de 60 reunions, s'ha realitzat una labor de promoció i convocatòria entre empreses importadores de vins a Filipines, amb la invitació a les quals han mostrat interés a conéixer els vins de la Comunitat Valenciana”, ha explicat Olives.

Les empreses han comptat en tot moment amb l'assistència del personal de l'Ivace en l'antena de Filipines, encarregat de l'organització d'aquesta iniciativa.

Exportacions vins CV a Filipines

Les exportacions de vins de la Comunitat Valenciana a Filipines han ascendit a una mica més de mig milió d'euros l'any 2022, la qual cosa representa un destacat creixement del 130 % respecte a l'any anterior.

En 2023 es manté la tendència a l'alça, amb exportacions per valor de 325.470 euros en el primer semestre de l'any, un 11’17 % més que en el primer semestre de 2022.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.