230922 INN Foto Montes ScaleUpLa sisena edició del Programa europeu d'acceleració Scale Up que coordinen l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i el Centre Europeu d'Empreses i Innovació de València (CEEI) ha rebut més del doble de sol·licituds de startups respecte a la convocatòria anterior (23-9-23)

Un total de 45 startups de menys de sis anys que treballen en sectors com el de la biotecnologia, robòtica, ciberseguretat, mobilitat, alimentació, tèxtil o turisme opten a formar part d'una nova edició d'aquest programa exclusiu d'escalabilitat empresarial que permetrà convertir el seu negoci en una empresa amb alt potencial de creixement sense cost i sense cedir equity.

Per a la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, “Scale Up és un referent per al col·lectiu startups i ha aconseguit posicionar-se com un espai on les startups tecnològiques poden identificar les seues capacitats i potencialitats, les seues oportunitats de creixement així com detectar barreres i poder superar-les”.

Un jurat expert format per representants de l'ecosistema emprenedor valencià serà l'encarregat de triar a les 10 startups que durant sis mesos podran beneficiar-se d'un pla d'assessorament constant, de formació especialitzada en estratègia empresarial, oratòria, finançament i internacionalització entre altres aspectes i tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes davant inversors.

La sisena edició del programa europeu Scale Up incorpora com a valor afegit dues novetats destacades. Una d'elles és la participació de corporates capdavanteres de la Comunitat Valenciana com SPB, Nunsys, Grup Maia, Polvoritzadors *Fede, CPS, Schneider Electric, Ebir, BigBuy i Vickyfoods.

“En el full de ruta de les startups, les corporacions són un soci molt valuós, ja que aporten experiència i faciliten l'accés a nous mercats” ha assenyalat Nuria Montes.

Una altra de les novetats és l'assessorament de mentors especialitzats i a mesura en aquells àmbits i verticals d'aplicació en els mercats en els quals operen les empreses.

Scale Up 2023 comença el mes vinent d'octubre. L'empresa amb major potencial d'escalabilitat serà premiada amb 15.000?€, dels quals 10.000 són en cash -5.000?€ atorgats per *Caixa Popular i 5.000?€ pel CEEI València- i 5.000 euros en serveis de consultoria estratègica de creixement empresarial.

Scale UP és un programa d'acceleració de l'Ivace i del Centre Europeu d'Empreses i Innovació de València (CEEI València), cofinançat per la Enterprise Europe Networking – SEIMED, programa de la Comissió Europea.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.