230916 INN Foto habitatIvace Internacional, dependent de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, s'alia amb els certàmens Hàbitat València i Home Tèxtils Premium per a reforçar la presència de compradors internacionals en la present edició que obri les seues portes dimarts que ve, 19 de setembre en Fira València.

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha assenyalat “la necessitat de dinamitzar i enfortir els certàmens internacionals que se celebren en la Comunitat Valenciana i atraure les màximes oportunitats de negoci per a les nostres empreses”.

Per a això, “posarem tots els instruments al nostre abast amb l'objectiu d'aconseguir certàmens líders a nivell internacional, generadors de negoci per a les empreses de la Comunitat Valenciana”, ha indicat Montes.

Amb motiu de la celebració la setmana vinent d'Hàbitat València i Home Tèxtils Premium, Ivace Internacional ha organitzat una ambiciosa missió inversa integrada per un total de 141 empreses compradores i prescriptores que visitaran i coneixeran de primera mà l'oferta de les empreses de la Comunitat Valenciana en aquests dos certàmens.

Per part seua, la directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha destacat que aquesta acció “és la major missió de compradors internacionals gestionada per Ivace Internacional dins del Pla de Promoció 2023”, un pla d'aglutina totes les accions desenvolupades en els mercats exteriors per a facilitar la promoció de les empreses i productes de la Comunitat Valenciana.

Les empreses convidades procedeixen de mercats com Alemanya, l'Aràbia Saudita, l'Argentina, Bèlgica, Bulgària, el Canadà, Colòmbia, Corea del Sud, Costa d'Ivori, Estònia, Emirats Àrabs i els Estats Units.

Se sumen a aquest llistat Filipines, França, l'Índia, el Japó, Kenya, Malàisia, el Marroc, Mèxic, Nigèria, Polònia, Portugal, Puerto Rico, República Txeca, República Dominicana, Romania, Santo Domingo, el Senegal, el Regne Unit.

Detall compradors

Concretament, 95 empreses i 18 estudis d'arquitectura procedents de 27 països de tot el món coneixeran l'oferta de moble i il·luminació exposada en la Fira Hàbitat València. Aquest grup se suma al pla de compradors internacionals organitzat per Fira València.

La Xarxa Exterior de l'Ivace s'ha encarregat de la invitació a les empreses compradores en una acció organitzada en estreta col·laboració amb l'Associació Nacional de Fabricants i Exportadors de Mobles d'Espanya (Anieme) i amb la Federació Espanyola d'Associacions d'Industrials i Exportadors d'Aparells d'Il·luminació Decorativa (Fedai-Dec).

Així mateix i amb l'objectiu d'atraure noves oportunitats de negoci a la fira Home Tèxtils Premium, l'Ivace ha organitzat una missió de 28 empreses internacionals procedents de 19 països que visitaran el certamen la setmana vinent.

Per al desenvolupament d'aquesta acció Ivace Internacional ha col·laborat amb l'Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL).

Segons les últimes dades de 2023, corresponents al primer semestre, els productes relacionats amb l'hàbitat de la Comunitat Valenciana han aconseguit unes exportacions per valor de 604 milions d'euros, una xifra molt similar a la del mateix període de l'any anterior.

La Comunitat Valenciana ha sigut la 2a regió més exportadora de productes d'hàbitat, amb un 23% del total exportat per Espanya.

França és el principal destí dels productes d'hàbitat de la Comunitat Valenciana, amb un 27% del valor d'hàbitat i creixement del 2%. Juntament amb els Estats Units, Portugal i Itàlia, el Regne Unit i Alemanya representen el 64% de l'exportació d'hàbitat.

El major dinamisme ha tingut lloc en els mercats de Mèxic (42%) i Portugal (32%), amb les majors taxes d'augment entre els principals destins d'aqueixos productes valencians.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.