becasEE2023 vIvace Internacional ha publicat les beques d'especialització en internacionalització Ivace E+E, Exportació i Ocupació, dirigides a persones menors de 30 anys que hagen acabat la Formació Professional tant de cicle mitjà com de cicle superior (5-8-23)

Es tracta d'un programa de beques que permet una formació teòrica a través d'un curs de gestió operativa de comerç exterior, a més de formació en Inglés per al comerç internacional, així com la realització de pràctiques en empreses que es troben en qualsevol fase del procés d'internacionalització i en Federacions i Associacions Sectorials de la Comunitat Valenciana.

El desenvolupament d'aquest programa de beques s'emmarca en l'aposta de l’Ivace per l'especialització de recursos humans en internacionalització, una garantia per a la seua ocupabilitat en un futur pròxim i un valor afegit per a les empreses valencianes.

Les beques Ivace Exportació i Ocupació són susceptibles de ser finançades per la Unió Europea a través del Fons Social Europeu Plus (FSE+) i es dirigeixen a persones que han cursat Formació Professional, tant de grau superior com de grau mitjà, amb l'objectiu d'arribar a un major nombre de persones.

Les persones interessades trobaran tota la informació en la pàgina web de l’Ivace www.ivace.es

El termini de sol·licitud finalitza el 16 d'octubre de 2023.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.