BecasExterior23 vL'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ha llançat una nova convocatòria de les beques Ivace Exterior. Setanta beques remunerades per a especialitzar en internacionalització a persones joves de menys de 30 anys, amb grau universitari i coneixements d'anglés. (6-06-2023)

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat “l'aposta de la conselleria d'Economia Sostenible per la formació i especialització de les persones joves en una matèria amb grans perspectives de futur com és la internacionalització".

Les beques Ivace Exterior se sumen a les beques Ivace Innovació + Internacionalització, publicades la setmana passada i a les beques Ivace Exportació i Ocupació, la publicació de la qual està prevista en els pròxims mesos.

Les beques IVACE Exterior tenen una duració de 12 mesos, i compten amb formació teòrica, orientada a les noves tendències i pràctiques de la realitat actual, a través de formació en Màrqueting digital internacional, així com el curs Superior d'Internacionalització de l'Empresa, de 220 hores de duració.

L'objectiu és proporcionar una visió global de l'activitat empresarial internacional i de l'entorn institucional relacionat amb la promoció exterior i internacionalització de les empreses valencianes.

A aquesta formació teòrica se suma la formació pràctica, que es duu a terme en empreses de la Comunitat Valenciana amb filials en l'exterior, en institucions oficials, organismes multilaterals, bancs multilaterals de desenvolupament, Cambres de Comerç, Oficines Econòmiques i Comercials d'Espanya en l'exterior, Xarxa EEN (Enterprise Europe Network), Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea, i entitats europees.

Aquestes beques són susceptibles de ser finançades per la Unió Europea a través del Fons Social Europeu Plus (FSE+).

Les persones interessades trobaran tota la informació en la web www.ivace.es. El termini per a sol·licitar les beques Ivace Exterior comença hui dimarts, 6 de juny, i finalitza el 31 de juliol de 2023.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.