Un total de quaranta-tres empreses internacionals visitaran la desena edició de la Fira Internacional de Moda Infantil i Juvenil FIMI i Dia Màgic en una missió inversa organitzada per l’Ivace en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València i l'Associació Espanyola de Productes per a la Infància (Asepri) en el marc del programa Global CV. (11-05-2023)

Les fires FIMI Primavera Estiu i Dia Màgic celebren a partir de demà divendres i fins al diumenge 14 de maig la seua desena edició en Fira València, amb la participació de 90 expositors de calcer i moda infantil i /o comunió.

El 25% de les empreses expositores procedeix de la Comunitat Valenciana. El 75% restant està integrat per empreses de la resta d'Espanya, Polònia, Portugal, l'Argentina i Turquia.

Amb motiu de la celebració d'aquests certàmens, l’Ivace ha organitzat una missió inversa integrada per 43 empreses interessades a conéixer l'oferta de calcer, moda infantil i comunió de les empreses de la Comunitat Valenciana.

Les empreses convidades procedeixen de 18 països. Concretament de Bèlgica, l'Equador, El Salvador, els Estats Units, França, Guatemala, Hondures, Irlanda, Itàlia, Líbia, Malta, Mèxic, Panamà, Portugal, Puerto Rico, República Dominicana, el Regne Unit i Turquia.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.