cartel festivalIVACE Internacional ha organitzat una missió inversa de productors i especialistes internacionals en producció que han viatjat a València per a conéixer l'oferta audiovisual valenciana durant el Festival DocsValència Espai de No Ficció. (08-05-2023)

La missió inversa està integrada per especialistes procedents de l'Uruguai, Mèxic, Estat Units i Països Baixos i entre ells són presents integrants de jurats en festivals, assessors de projectes en diferents àrees com a distribució, finançament o coproducció, responsables de desenvolupament d'estratègies de comunicació, producció i assessoria de festivals internacionals.

Durant quatre dies, els onze projectes seleccionats participaran en intenses sessions de tallers, assessories i reunions amb els diversos especialistes convidats per IVACE Internacional. Dijous que ve, 11 de maig, presentaran el seu ‘pitch’ davant un jurat. Els especialistes brindaran guardons destinats a la internacionalització i producció dels projectes participants.

Entre les persones convidades per l’Ivace es compten Emiliano Mazza de Lucca (l'Uruguai), director i productor de Pasaparola Films, a més de ser assessor de desenvolupament i campanyes d'impacte en diversos espais de formació com a Incubadora INCAA (l'Argentina), Plataforma Ib (Mèxic), Bolívia Lab (Bolívia), Good Pitch (Mèxic) o CineIndigenous (els Estats Units).

Així mateix, participa Inti Cordera (Mèxic), fundador de La Maroma Produccions i DocsMX a Mèxic, qui ha dut a terme un centenar de projectes documentals, sèries i programes de televisió.

També són presents Bruni Burres, assessora principal del Programa Documental del Sundance Institute, organització dedicada a secundar i promoure el cinema independent i les veus creatives en tot el planeta sota l'empara de la meca del cinema independent.

Una altra de les persones convidades és María Campaña, programadora de IDFA, International Documentary Film Festival Amsterdam, qui forma part del Comité de Selecció de MajorDocs i de la Corporació Cinememoria a l'Equador; i Esteban Vidal, de Warner Bros Discovery Latam, on desenvolupa contingut per a HBO Max.

Així mateix, el festival valencià compta amb la participació de Hebe Tabachnik, programadora sènior en els festivals internacionals de cinema de Seattle (SIFF), de Palm Springs (PSIFF) i de Cartagena (FICCI); i Arizbeth Becerril, coordinadora de l'àrea de formació de DocsMX, encarregada de la supervisió del programa d'indústria i formació del festival.

El festival DocsValència se celebra del 5 al 13 de maig amb projeccions en diverses seus de la ciutat, incloent-hi els Cinemes Lys com a seu principal, així com l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, la sala Rialto de la Filmoteca valenciana i La Nau Centre Cultural de la Universitat de València.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.