L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, Ivace, ha organitzat una missió inversa de representants de companyies i festivals de dansa internacionals per a propiciar el contacte amb companyies de dansa de la Comunitat Valenciana hui a València. (21-04-2023)

En aquesta ocasió, l’Ivace ha convidat a un total de 5 persones entre directors, programadors i representants de festivals internacionals interessats a conéixer l'oferta de la Comunitat Valenciana en una trobada organitzada en col·laboració amb l’Associació Valenciana d’Empreses de Dansa (AVED) i el Festival Dansa València.

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que l'objectiu d'aquesta acció és “facilitar noves oportunitats de negoci a través de la generació de contactes amb importants programadors internacionals".

Les persones convidades són figures representatives de centres o festivals molt destacats, amb capacitat de contractació i programadors actius de dansa que estan en cerca constant de companyies i artistes emergents.

Concretament, participen en la trobada la directora artística del Festival de Dansa de Malta, la directora de producció i relacions internacionals del Festival Quinzena de Dança d'Almada (Portugal), així com la productora i co-directora de la Companyia de dansa de Zagreb.

Així mateix són presents la consellera de programació i de residències artístiques de la Mediterranean Danse Center (Croàcia) i el Co-president de Espaces Culturels Villefranchois (França).

A través d'aquesta iniciativa, IVACE Internacional persegueix dotar a les companyies de dansa de les eines necessàries per a impulsar la seua expansió en els mercats exteriors.

Les persones que integren aquesta missió inversa participaran hui divendres, 21 d'abril, en una ronda de trobades personalitzades amb les companyies de dansa valencianes, un speed dating que se celebrarà el 21 d'abril en Espai La Granja (Burjassot), la Casa de la Dansa de la Comunitat Valenciana.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.