L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, ha adjudicat les ajudes de la convocatòria DINAMITZA-CV a través de la qual concedirà prop de 600.000 €, el doble que en la convocatòria anterior, perquè associacions empresarials i clústers de la Comunitat Valenciana desenvolupen accions de dinamització territorial per a l'impuls de la R+D+i (20-3-23)

Amb aquesta ajuda procedent de fons propis de la Generalitat, Ivace Innovació cobrirà fins al 80% de les despeses d'aquestes entitats empresarials destinades a l'organització de jornades i seminaris per a acostar a les petites i mitjanes empreses les prioritats de l'estratègia d'especialització intel·ligent de la Comunitat Valenciana enfocades a impulsar el creixement, la innovació, la sostenibilitat i la creació d'ocupació.

D'igual manera, finançarà el desenvolupament per part d'aquestes entitats, de projectes demostradors i tractors per als quals subvencionarà la contractació d'agents de proximitat territorial “tècnics especialistes coneixedors de les necessitats de cada territori que saben mobilitzar a les empreses en els seus àmbits i zones d'acció facilitant-los les millors solucions” ha indicat el conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent.

“L'objectiu- ha afegit Climent, és tindre una massa crítica de pimes cada vegada major que aposte per la innovació i la sostenibilitat i per a això, tant les associacions empresarials com els clústers són de vital importància per a assessorar, orientar, informar i connectar a les empreses amb l'oferta científica i tecnològica de la Comunitat Valenciana”.

La convocatòria DINAMITZA-CV s'emmarca dins del Pla de R+D+i Empresarial de l'Ivace dotat amb un pressupost de 26 milions d'euros per a 2023.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.