ECO Foto NP 14agosto ITTLa unitat d'innovació de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha publicat una nova convocatòria d'ajudes per a donar suport a projectes d'R+D desenvolupats pels onze centres tecnològics de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb empreses (8-2-23)


El pressupost destinat ascendeix a 20 milions d'euros “amb les quals continuarem enfortint- ha assenyalat el conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent- l'activitat que desenvolupen els ceptres tecnològics a favor de les empreses valencianes i la millora del benestar general de la societat”.

“Des de la conselleria d'Economia i l'Ivace apostem per projectes disruptius, de tecnologia avançada i alt coneixement científic que ajuden les empreses a guanyar en competitivitat i permeten satisfer les necessitats reals de les empreses tant actuals com futures”.

Aquesta convocatòria està cofinançada en un 60% a través del Programa de la Comunitat Valenciana FEDER 2021-2027 i romandrà oberta fins al 17 de març.

En 2022 el nombre total de projectes finançats dins d'aquesta convocatòria van ascendir a un centenar amb la participació d'un total de 350 empreses.

El màxim responsable d'economia ha destacat el “paper necessari” d'aquests centres generadors de coneixement com a dinamitzadors de la R+D+i i impulsors d'un nou model productiu”.

Les ajudes que l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial destina als centres tecnològics de la Comunitat Valenciana procedeixen de dues línies de finançament. Una cofinançada amb fons europeus i destinada a recolzar la investigació més madura en col·laboració amb empreses que permeta obtenir resultats que poden ser transferits als sectors industrials a curt termini.

I una segona línia, composta per fons exclusius de la Generalitat Valenciana amb la qual es finança investigació a mitjà i llarg termini sense la qual seria possible avançar en noves tecnologies, materials, productes i serveis.

Està prevista que aquesta línia de fons propis de la Generalitat s'adjudique el mes vinent de març.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.