230126 ECO Fotook RCliment fimiEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha inaugurat aquest matí la Fira BabyKid & Fimi, la major oferta expositiva i l'única a agrupar tot l'univers de la infància que obri hui les seues portes en Fira València. (26-01-23)

Rafa Climent s'ha mostrat molt satisfet "per comprovar les positives expectatives de la present edició del certamen després de la seua tornada a terres valencianes l'any 2020, amb un gran èxit de participació tant de signatures nacionals com internacionals".

“Tornem a donar suport al pla de compradors internacionals d'aquest certamen a través de l’Ivace amb una missió inversa de 120 compradors que s'integren en el grup de més de 250 compradors internacionals dels cinc continents que visitaran la fira aquests dies en un pla conjunt organitzat per l’Ivace, Icex Espanya Exportació i Inversions, Asepri i Fira València”, ha comentat Climent.

La fira comptarà així amb professionals procedents de més de 40 països, entre els quals es troben Itàlia, els Estats Units, el Regne Unit, Mèxic, Xile, Colòmbia, Portugal, Guatemala, Hondures, l'Equador, Israel, el Japó, l'Aràbia Saudita, Emirats Àrabs, República Dominicana, Països Baixos, Taiwan, Eslovènia i Croàcia.

Rafa Climent ha volgut ressaltar la importància de "recuperar certàmens que s'havien desplaçat a altres ciutats per a concentrar en Fira València l'oferta dels nostres sectors i empreses i continuar donant suport a la internacionalització de la Comunitat Valenciana", ha destacat Climent.

En aquest sentit, ha mostrat la seua satisfacció per les bones perspectives d'un certamen que ha doblegat la seua superfície expositiva en l'actual edició i que comptarà amb més de 400 marques nacionals i internacionals que exposaran els seus productes de moda infantil, calçat, puericultura i joguet a empreses importadores i punts de venda les seues últimes col·leccions.

Exportacions

En 2021 l'exportació del sector de productes infantils aconsegueix el 53% del total de facturació del sector, segons dades d’Asepri. Les empreses de moda i calcer infantil han incrementat la seua venda internacional amb el 59% del total de la facturació de moda i calcer infantil en 2021. Les empreses de puericultura mantenen el nivell d'exportació que ascendeix al 38% del total de la seua facturació.

Europa, amb un 63% del total de la xifra de venda internacional, és el principal destí de les exportacions del sector de productes infantils. Les majors exportacions es realitzen a Itàlia, Portugal, el Regne Unit, França, Grècia i Alemanya.

Les empreses han ampliat els països objectiu fora d'Europa, de manera que les vendes a països no europeus s'han incrementat fins a aconseguir el 37% en 2021. Els destins més rellevants han sigut els Estats Units, Mèxic, Colòmbia, Austràlia, l'Aràbia Saudita, Israel, la Xina i Tunísia.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.