habitatLa Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball s'alia un any més amb els certàmens Hàbitat València i Home Tèxtils Premium per a reforçar la presència de compradors internacionals en la present edició que se celebra aquesta setmana en Fira València. (19-9-2022)

El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent ha explicat que “s'ha coordinat una ambiciosa missió de compradors a través d’Ivace Internacional integrada per 106 empreses estrangeres dels sectors de moble, il·luminació i tèxtil llar als quals se suma una missió integrada per 15 prestigiosos estudis d'arquitectura i disseny internacionals”.

“Apostem pels certàmens internacionals celebrats en el nostre territori, amb un suport real que redunde en noves oportunitats comercials per a les nostres empreses i reforçant la promoció internacional de Fira València”, ha assenyalat Climent.

Per al sector del moble, Ivace Internacional, en col·laboració amb Anieme i gràcies a la seua xarxa d'oficines en l'exterior, ha gestionat la invitació a 84 empreses de moble procedents d'11 països que visitaran la fira Hàbitat València.

Les empreses convidades procedeixen d'Alemanya, Costa d'Ivori, França, Letònia, Lituània, Mèxic, Portugal, el Senegal, Unió dels Emirats Àrabs, els Estats Units i el Regne Unit.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és reforçar el pla de compradors de Fira València i propiciar nous contactes comercials per a les 138 empreses de la Comunitat presents en el certamen.

A més, i en el marc de la celebració de València, Capital Mundial del disseny, Ivace Internacional ha convidat a 15 prestigiosos estudis d'arquitectura i disseny dels Estats Units, Emirats Àrabs, el Marroc, França, el Japó i Veneçuela que visitaran la Fira Hàbitat València i coneixeran l'oferta de les empreses valencianes a més de participar en les diferents actuacions de la Capitalitat.

Convidats tèxtil llar i il·luminació

Les empreses d'il·luminació presents en Hàbitat també comptaran amb un pla de compradors integrat per 22 empreses d'il·luminació estrangeres procedents de 13 països, que visitaran la fira.

Les empreses convidades procedeixen d'Alemanya, Aràbia Saudita, Colòmbia, França, Itàlia, Letònia, Mèxic, Polònia, el Japó, el Canadà, República Dominicana, els Estats Units i el Regne Unit.

Aquesta acció ha sigut organitzada per l’Ivace en col·laboració amb FEDAI amb la finalitat de facilitar nous contactes comercials a les 82 empreses valencianes que exposen en la fira.

A aquestes dades se sumen els relatius a Home Tèxtils Premium organitzada per ATEVAL, per a la qual l’Ivace ha organitzat una missió de 26 empreses importadores procedents d'11 països: els Estats Units, el Brasil, Noruega, Dinamarca, Filipines, Vietnam, l'Índia, Ghana, Costa d'Ivori, el Senegal i República Dominicana.

Els seus responsables, amb capacitat de decisió sobre les compres a proveïdors internacionals i sobretot amb experiència prèvia en importació de tèxtils europeus, desenvoluparan una agenda de treball organitzada per ATEVAL amb 54 empreses valencianes que exposen en aquesta edició del certamen.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.