211123 ECO foto RCliment visita Elche okEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha desenvolupat aquest matí la seua agenda de treball a la Vega Baixa, amb la signatura d'un conveni a Orihuela per al desenvolupament de projectes prioritaris d'inversió i la visita a una empresa de capital indi implantada a Elx (23-11-21)

Rafa Climent s'ha reunit amb responsables de l'empresa Stalwart Overseas, amb seu a l'Índia, que s'acaba d'implantar en la Comunitat Valenciana després de les gestions i suport de la conselleria d'Economia Sostenible a través de l'Ivace. En la visita li han acompanyat l'alcalde Elx, Carlos González Serna i la directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra.

Rafa Climent ha destacat la importància de "aconseguir la implantació i atracció de projectes empresarials que generen riquesa i llocs de treball i contribuïsquen a la recuperació econòmica, una de les nostres prioritats en l'acció de govern".

Stalwart Overseas forma part d'un grup empresarial familiar amb seu a l'Índia dedicat a la fabricació de productes de cuir i teixits.
El projecte de Stalwart Overseas a Espanya es va rebre en la unitat internacional de l'IVACE a través d'ICEX-Invest in Spain, a l'agost de 2020, projecte que al seu torn van rebre des de l'Oficina Econòmica i Comercial d'Espanya en Mumbai.

L'empresa va confirmar el seu interés a començar a fabricar els seus productes de cuir i teixit a Espanya i va estar remenant diferents emplaçaments en diverses Comunitats Autònomes. Finalment va ser la Comunitat Valenciana i en concret Elx (Alacant) l'emplaçament seleccionat donada la importància del sector manufacturer en la zona.

"Des del meu departament estem desenvolupant actuacions que faciliten l'arribada i desenvolupament de projectes en la Comunitat que generen riquesa i creen nous llocs de treball i hem obert una línia de treball en col·laboració amb les corporacions locals per a accelerar al màxim els processos", ha assenyalat.

El conseller ha destacat el suport del Valencian Investment Desk i ha mostrat el seu agraïment a tot l'equip d'Ivace Internacional encarregat de l'atracció d'inversions per la seua dedicació en tot el procés, amb l'assistència a l'empresa i la posada en contacte amb tots aquells agents i entitats que pogueren facilitar la seua implantació en la Comunitat.

També ha fet extensiu l'agraïment a l'ajuntament d'Elx per la seua col·laboració per a aconseguir finalment la implantació.

Conveni amb Orihuela

El conseller Rafa Climent i l'alcalde d'Orihuela, Emilio Bascuñana, han signat aquest matí el conveni de col·laboració entre la conselleria d'Economia Sostenible i el consistori de la ciutat per a l'impuls dels projectes empresarials declarats com a projectes prioritaris d'inversió.

El conseller Rafa Climent, que ha estat acompanyat per la directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, s'ha mostrat molt satisfet per la signatura d'aquest conveni. "Amb l'Ajuntament d'Orihuela són ja 15 els consistoris que s'han adherit a aquest programa amb el qual volem augmentar l'atracció de projectes empresarials al nostre territori que ajuden a generar riquesa, ocupació i que aporten beneficis de caràcter social o mediambiental", ha indicat.

"El punt d'acceleració a la inversió de la Generalitat en col·laboració amb els punts d'inversió dels ajuntaments col·laboraran per a reduir els terminis dels tràmits administratius d'aquells projectes que es consideren com a prioritaris ja que aporten un valor afegit a l'economia valenciana en l'àmbit social, mediambiental o d'innovació", ha explicat Climent.

 Per al conseller Climent "la signatura d'aquesta mena de convenis suposa un pas més per a afavorir la necessària col·laboració interadministrativa entre totes les corporacions locals interessades en la implantació de projectes d'inversió en els seus territoris i la resta d'organismes i departaments de la Generalitat amb competències en l'atracció de projectes empresarials".

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.