Go Global reuniones 2 El Congrés Go Global, esdeveniment de referència en internacionalització de les pimes valencianes, organitzat pel Consell de Cambres de Comerç CV, la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d’Ivace Internacional i ICEX España Exportació i Inversions, ha congregat a més de 1200 pimes al llarg de dues jornades, entre assistents presencials i virtuals (23-11-21)

Ponents de primer nivell, experts en mercats internacionals, compradors estrangers, entitats financeres i responsables de la Xarxa Exterior de l’Ivace i ICEX han posat a la disposició de les pimes valencianes tot el seu coneixement i eines per al desenvolupament i la internacionalització d'empreses. El Go Global es consolida com la trobada més important de les petites i mitjanes empreses de la Comunitat Valenciana en l'àmbit de la internacionalització.

Així, el VI Congrés Go Global que ha recuperat el seu caràcter presencial des de l'Escola de Negocis Lluís Vives i que s'ha pogut seguir també per streaming, ha comptat amb conferències i taules de debat empresarial, a més d'un espai dedicat a explorar possibilitats de finançament i una sala per a conéixer les oportunitats que ofereix Europa, sempre en matèria d'internacionalització.

Al llarg d'aquest segon i últim dia de Go Global s'ha parlat d'estratègies de sostenibilitat vinculades a la internacionalització d'empreses com Leroy Merlin o Grefusa. També s'ha desenvolupat una taula de debat empresarial amb responsables del Grup Iñesta, NOB166, Vicky Foods o la signatura International Technology 3D Printers, moderats pel Club d'Empreses Responsables i Sostenibles.

Més tard, s'ha presentat l'Estratègia Horitzó Àfrica i una posterior taula de debat amb signatures com IDRICA, BOMBES IDEAL o LABERIT.

Reunions amb la Xarxa Exterior i amb empreses importadores

En aquests dos dies de congrés i encontres s'han confirmat una mica més de 650 reunions de treball, una xifra que augmentarà al llarg de la jornada de hui.

Les empreses han respost a la convocatòria i han mantingut un total de 350 reunions amb la Xarxa Exterior de l’Ivace. Per països, destaca l'interés despertat per les antenes situades en països europeus amb Alemanya, França, el Regne Unit amb el major nombre de reunions. També destaca l'interés despertat per Emirats Àrabs fora d'Europa.

Per part seua, les empreses importadores han mantingut una completa agenda de contactes amb prop de 300 reunions de negoci, que en molts casos es materialitzaran en futurs acords comercials a mitjà termini.
El Congrés Go Global tanca aquesta VI edició amb gran èxit de participació, consolidant així la utilització d'un format híbrid que ha facilitat a les empreses de la Comunitat l'assistència a les diferents activitats del Congrés.

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.