collageDotze empreses de la Comunitat Valenciana participen a partir de hui dimarts en la present edició de la Berlin Design Week, un dels festivals de disseny amb més renom a nivell mundial, en una exposició virtual organitzada per l'Ivace amb la col·laboració de València Capital Mundial del Disseny 2022 (1-6-21)

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que "una de les apostes de la conselleria en el present exercici és la promoció del disseny a nivell internacional, amb una sèrie d'activitats que culminaran amb la celebració de la Capitalitat Mundial del disseny de la ciutat de València l'any 2022".

La conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha apostat de manera decidida per aquest projecte, amb la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Ivace i València Capital Mundial del Disseny 2022, per a la promoció internacional del disseny i el desenvolupament d'actuacions que permeten augmentar la internacionalització de les empreses del sector.

En aquesta ocasió, estar presents en la Berlin Design Week era l'objectiu. Prevista com una activitat presencial al principi s'ha reconvertit en virtual donades les restriccions Covid imposades per les autoritats del país.

"Dotze rellevants empreses que representen el binomi hàbitat / disseny participen en una exposició virtual que persegueix facilitar nous contactes comercials a través de la plataforma que suposa el festival de disseny", ha explicat.

Les empreses que participen són Alegre Design, Azteca, Casas Inhaus, Expormim, Halcón Ceramicas, Thai Natura, Inclass, Megamobiliario, Mobliberica, Naturtex, Santiago Sevillano i Sentat.

Per al desenvolupament d'aquesta acció, prevista de l'1 al 6 de juny, l'Ivace ha creat una plataforma virtual que alberga tant la informació de les empreses participants i de València Capital Mundial del Disseny 2022, com les trobades previstes durant els dies de celebració de l'acció.

Aquesta plataforma es planteja com un reclam sobre l'hàbitat de la Comunitat Valenciana i de les activitats relacionades amb la Capitalitat que tindrà al seu torn presència en aquest festival.

Accions Capital Mundial del Disseny

A més de l'exposició virtual organitzada juntament amb l'Ivace, València Capital Mundial del Disseny 2022 ha tancat un acord de col·laboració amb la Berlin Design Week per a compartir l'essència del disseny valencià amb l'ecosistema creatiu de tota Europa.

Gràcies a aquest acord, el festival inclou en el seu programa un cicle de conferències de professionals del disseny valencià a partir del 31 de maig amb ponències especialitzades dins del denominat camp del disseny de so.

Estaran protagonitzades pel creador Edu Comelles i -com a fruit del conveni entre València Capital Mundial del Disseny 2022 amb Berklee València- amb les creadores Marta Verde i Elysha Zaide.

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.