NP Obras polígonosL’Ivace, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit 1,11 milions d'euros per a millorar nou àrees industrials de la Plana Alta (3-4-21)

Aquesta inversió s'emmarca en la convocatòria d'ajudes per a projectes de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics corresponent a l'exercici 2021 i que compta per primera vegada amb una línia específica dirigida als municipis en risc de despoblació.

Així, gràcies a aquesta línia l’Ivace subvencionarà al 100%, amb un total de 184.945 euros, les actuacions del polígon industrial ‘Tres Cantons’ de les Coves de Vinromà que consistiran en la creació de depuradora, millora viària, del sanejament d'aigües residuals, del subministrament d'aigua i de l'enllumenat públic, implantació d'ecoparc i senyalització dels carrers i del trànsit.

De la mateixa manera, l’Ivace costejarà amb una intensitat del 82,67% actuacions en els polígons industrials ‘Mijares’ d'Almassora (165.340 euros), ‘Riu Sec’ de Borriol (165.339,99 euros), ‘Sector 3’ de Cabanes (79.065,58 euros), ‘Peri 15’ de Castelló de la Plana, (165,340 euros), ‘Sant Joan Acceso Sur’ (76.883,09 euros) i ‘Rachina’ (90.936,99 euros) de Sant Joan de Moró, ‘Mario Nebot’ (157.010,8 euros) i ‘Regall’ (30.767,48 euros) de la Vall d'Alba.

 L'objectiu d'aquestes ajudes, que s'han publicat per cinqué any consecutiu, és contribuir a renovar la imatge i millorar els serveis i infraestructures de les àrees empresarials per a, d'aquesta manera, millorar la qualitat i competitivitat de les empreses ja instal·lades i atraure la implantació de nous projectes que continuen aportant creixement i riquesa per als municipis i la comarca de la Plana Alta.

Actuacions de millora

L’Ivace subvencionarà en aquests polígons industrials de la Plana Alta actuacions de millora com l'obra civil per a la implantació de fibra òptica, vigilància a través de circuit tancat de TV connectat a la Policia Local, la millora de l'enllumenat públic mitjançant mesures d'eficiència energètica i/o energies renovables, creació de pàgina web amb informació de l'àrea empresarial i implantació d'ecoparc.

També s'instal·laran serveis contra incendis, es milloraran les zones verdes i vials, el subministrament d'aigua així com la senyalització horitzontal i/o vertical del trànsit i la senyalització i/o identificació dels carrers de les àrees empresarials i s'implementarà carril bici.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.