Les empreses valencianes poden sol·licitar fins al pròxim 30 de setembre les ajudes Xec Tutories Internacionalització d'Ivace Internacional, amb les quals es dóna suport al desenvolupament d'un programa d'assessorament a les empreses de la Comunitat Valenciana en matèria d'internacionalització.(20-8-2020)
 
La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que aquestes ajudes s'emmarquen en el desenvolupament d'un programa específic d'assessorament a càrrec de personal expert, que assessora les empreses en diverses matèries rellevants del procés d'internacionalització.
 
“Secundem amb fins al 90% dels costos de contractació del personal expert i facilitem a l'empresa un acompanyament que va de 30 hores a 8 mesos de duració", ha assenyalat. En temàtiques tan rellevants com l'inici a l'exportació, l'inici a la contractació pública internacional, la revisió d'estratègies per a empreses exportadores o el màrqueting digital internacional.
 
“També estan incloses les tutories per a les estratègies de marca i comunicació internacional, el finançament internacional, la presentació d'ofertes en contractació pública internacional i l'expansió internacional de start-ups”, ha explicat.
 
Les empreses interessades a rebre el Xec tutories Internacionalització tenen fins al 30 de setembre per a sol·licitar-les, amb un límit de dues tutories amb una ajuda màxima de 3000 euros. Les empreses seleccionaran a la persona que els atendrà d'entre una Borsa de Personal Expert confeccionada prèviament per Ivace entre professionals amb experiència contrastada en cadascuna de les matèries. La Borsa de Personal Expert es pot consultar en la pàgina web de l'Ivace www.ivace.es.
 
Aquestes ajudes compten amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional en un percentatge del 50% a través del programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.
 
En l'actualitat està vigent el tercer termini de sol·licitud de les ajudes, fins al 30 de setembre de 2020.
 
La tramitació del procediment serà electrònica a través de la pàgina web de l'Ivace www.ivace.es

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.