NP PLataformaLa Conselleria d'Economia Sostenible, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i la Xarxa d'Instituts Tecnològics, han posat en marxa, en col·laboració amb les Cambres de Comerç de la Comunitat, la plataforma Col.labora & Connect, per a facilitar la col·laboració entre totes les empreses i indústries i contribuir a pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària actual. del COVID-19 (27-3-2020)

La plataforma, al servei del teixit industrial de la Comunitat, s'emmarca dins de les diferents línies de treball impulsades per l´Ivace i la Xarxa d'Instituts Tecnològics, amb l'objectiu d'ajudar a pal·liar l'actual situació i ajudar en aspectes com l'homologació de productes i materials (màscares, viseres, respiradors, gels hidroalcohòlics…), l'optimització de rutes per a la distribució de medicaments a malalts crònics o la localització de proveïdors.

“El seu disseny, programació i posada en marxa ha sigut un treball a contra rellotge, de tan sols 48 hores, on l'experiència de l'Institut Tecnològic de la Informàtica ha sigut determinant i és fonamental posar a disposició del teixit empresarial una plataforma que contribuïsca a coordinar i canalitzar l'oferta de solucions en un moment com aquest d'emergència sanitària".

La plataforma Col.lab&Connect inclou un formulari on les empreses podran fer arribar a l'Ivace la seua oferta de solucions i capacitats sobre uns determinats productes, així com les demandes específiques de materials o recursos que puga tindre per a sumar-se també a aquest espai de col·laboració.

Innovació social al servei de la Comunitat

La crisi sanitària, derivada del coronavirus, ha reforçat l'estreta col·laboració que ja existia entre la Conselleria d'Economia Sostenible, a través de l'Ivace, i els Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana.

El resultat d'aquesta col·laboració ha sigut el desenvolupament i posada en marxa d'un conjunt d'accions encaminades no sols a posar a la disposició de les indústries i empreses la innovació, com a factor estratègic, sinó per a desenvolupar projectes col·laboratius que contribuïsquen a posar a la disposició de la Generalitat Valenciana la capacitat productiva existent.

Des del començament de la crisi del coronavirus, els Instituts Tecnològics van posar a la disposició de la Generalitat Valenciana totes les seues capacitats, coneixements, i infraestructures per a fer front a la crisi sanitària actual provocada pel coronavirus.

Durant aquestes setmanes, s'han sumat un gran nombre d'empreses que voluntàriament han oferit les seues instal·lacions per a mitigar la carestia de material sanitari existent.

En aquest sentit, el conseller Climent ha volgut reconéixer el “treball desinteressat d'empreses i entitats per a col·laborar davant aquesta pandèmia que sens dubte està traient l'essència d'aquest territori; una Comunitat solidària, responsable i innovadora”.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.