visita_adexa_002_web.jpg
El director de l’IMPIVA es reunix amb els empresaris de la Costanera els que li han presentat el projecte d’intercooperació Els Alcuses (9-12-09)El director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues, s’ha reunit este matí amb l’Associació d’Empresaris de Xátiva (ADEXA) als que ha transmés el “compromís” del Consell de seguir  abonant l’esforç innovador de les empreses  de la Comunitat “que són la generadores de riquesa i les asseguradores del futur de la societat”.

Els empresaris d’ADEXA han presentat el director de l’IMPIVA el projecte Els Alcuses, abonat per l’Institut amb 69.000 euros a través del Pla Confiança del Govern Valencià i dirigit a promoure la cooperació i el desenrotllament del teixit productiu del sector agroalimentari en les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés.

Daniel Moragues hi ha assenyalat que “la  actitud dels empresaris ha de canviar com està canviant l’economia a nivell mundial i per a competir és necessari actuar units explotant els avantatges comparatius que es tenen a nivell local”. 

En este sentit, el titular de l’IMPIVA ha destacat el “esforç” que realitzen els empresaris de la comarca materialitzat en els últims cinc anys en més d’un centenar de projectes realitzats amb una inversió generada de prop de sis milions d’euros que l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria  ha abonat amb 1,6 milions d’euros.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.