visita__al_ceei_valencia_1web.jpg
durant 2010 el Consell destinarà prop de 3 milions d’euros als Centres Europeus d’Empreses i Innovació (CEEIs) (11-1-10)  El vicepresident del Consell i conseller d’Indústria, Comerç i Innovació, Vicente Rambla, ha anunciat hui  un increment del 50% “en les ajudes directes del Consell per a la creació d’empreses innovadores i de base tecnològica”.

Així, durant 2010 el Consell destinarà prop de 3 milions d’euros als Centres Europeus d’Empreses i Innovació (CEEIs), una xarxa de centres promoguts per la Generalitat que “durant els últims anys ha creat un total de 330 empreses que han suposat 2.300 noves ocupacions en la Comunitat Valenciana”.

“Estes dades –ha continuat el vicepresident- són una mostra evident de la importància que tenen estos Centres, i sobretot, de la capacitat de generar valor afegit en el nostre sector empresarial perquè es tracta d’empreses que tenen un component innovador i tecnològic molt alt”.

Vicente Rambla s’ha manifestat en estos termes durant la visita al Centre Europeu d’Empreses i Innovació de València, un centre dedicat a fomentar l’emprendedurismo i a recolzar la consolidació i el creixement d’empreses de la Comunitat.

Així mateix, durant la seua intervenció, Rambla ha detallat que en l’any que ve el Consell incrementarà també en un 2% les accions dirigides a les empreses innovadores.

“Amb este increment la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació posa de manifest el seu compromís i el seu suport permanent perquè en un moment de crisi econòmica com l’actual qualsevol idea puga convertir-se en un projecte de futur propiciant la creació d’ocupació”, ha destacat respecte d’això.

Cal destacar la Xarxa CEEI Comunitat Valenciana compta amb un total de quatre seus que es troben a Alcoi, Castelló, Elx i València que, tal com ha avançat el vicepresident “han rebut en l’actual legislatura una inversió per part del Consell de 8,7 milions d’euros”.

En este sentit, Rambla ha subratllat que “aquells que vullguen iniciar una activitat empresarial en la Comunitat Valenciana d’estil innovador o tecnològic tenen a la seua disposició els CEEIs com el lloc de l’emprenedor i el lloc on poden posar en marxa una idea i finançar-la per a poder desenrotllar i consolidar-la”.

A més, ha afegit que mentres un 60% de les empreses noves creades a Espanya cessen la seua activitat durant els quatre primers anys de vida, este percentatge resulta molt menor en el cas de les empreses "tutelades" pels CEEIs, l’índex del qual es reduïx al 20%.   

Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI)
 

El CEEI de València és una iniciativa promoguda per la Generalitat, al servici d’emprenedors i pimes que té com a objectiu principal recolzar la creació d’empreses, principalment innovadores, i fomentar l’emprendedurismo i la innovació dins del seu àmbit territorial.

En la Comunitat són nombroses les empreses de base tecnològiques creades i recolzades des dels seus inicis pel CEEI València. Entre elles destaquen empreses punteres que apareixen entre les majors 1.000 empreses de la Comunitat Valenciana.

El CEEI València pertany a la Xarxa CEEI Comunitat Valenciana: CEEI Alcoi, CEEI Castelló, CEEI Elx i CEEI València. Esta Xarxa forma part de la Xarxa de Servicis a les pimes promoguda per l’IMPIVA.  

A més, cal assenyalar que la labor dels CEEIs prosseguix darrere de la constitució de les empreses, prestant a les mateixes assessorament per a la seua consolidació i creixement. Así, només durant 2009 els CEEI han dut a terme un total de 5.200 accions dedicades directament al foment de l’emprendedurismo i 162 activitats per a la creació de noves empreses.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.