we_update_you_002web.jpg
El director de l’IMPIVA ha inaugurat a València la Jornada “We update you”  on experts com Alfons Cornellá i Antonella Broglia han repassat les tendències més noves en el món dels negocis per a una gestió empresarial innovadora i competitiva (12-11-09)Amb este esdeveniment, que arriba per primera vegada a València i que ha reunit a més de 400 assistents entre directius, professionals i emprenedors valencians, el CEEI de València “presta a les empreses- hi ha assenyalat Daniel Moragues- un nou servici que se suma al seu labora habitual de suport a la creació d’empreses innovadores”. 

En este sentit el titular de l’IMPIVA ha ressenyat que en el període 2006-2008 els quatres Centres Europeus d’Empreses innovadores de la Comunitat han ajudat a posar en marxa un total de 573 noves empreses “fet que posa en relleu la capacitat emprenedora que caracteritza a la Comunitat Valenciana”.                       

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.