visita_serveco_004web.jpg
El nou producte, en el que està treballant l’empresa SERVYECO, busca tindre una capacitat antisèptica i desinfectant (1-12-09)


  Amb un alt component innovador, el nou desinfectant serà una nova síntesi entre alguns dels biocides que s’utilitzen en l’actualitat per a combatre la legionella alhora que ajudarà a eradicar altres bacteris presents en l’aigua  i  en altres àmbits com la fabricació d’esmalts, ceràmics i fregides.

El projecte compta amb una subvenció de l’IMPIVA de més de 36.000 euros. “Els experts coincidixen- hi ha assenyalat el director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues- en el creixement notable que experimentarà els sectors que introduïxen noves línies de fabricació que milloren la qualitat de vida i este projecte és un bon exemple d’això”.

Daniel Moragues ha fet estes declaracions durant la seua visita a  les instal·lacions de l’empresa on ha reiterat el compromís del Consell “per continuar impulsant polítiques actives que fomenten la I+D’empresarial i que té la seua resposta per part de les empreses en projectes d’alt valor afegit com este”. 

Segons l’Estadística sobre Activitats en I+D 2008 publicada per l’Institut Nacional d’Estadística (INE), les empreses de la Comunitat van realitzar un desembossament de 484,3 milions d’euros, 95 milions d’euros més que en 2007. A més, l’increment en este apartat està per damunt de la mitjana nacional, on el gasto empresarial va créixer un 8,3 per cent. 

“Les empreses- ha dit el titular de l’IMPIVA- són els que creguen ocupació i prosperitat per això des de la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació i l’IMPIVA estarem el seu costat amb mesures que els ajude a millorar en competitivitat i generar valor afegit als seus processos i productes”. 

Entre estes mesures  Daniel Moragues ha dit que l’Institut que el dirigix té en marxa els programes d’I+D, el xec innovació, accions de reforç de les polítiques de suport als instituts tecnològics o les línies de diversificació industrial a través dels Centres Europeus d’Empreses innovadores. 

A través d’estes línies d’actuació, l’IMPIVA ha abonat des de 2006 en la província de Castelló un miler de projectes empresarials amb més de 50 milions d’euros que han generat una inversió de 178 milions d’euros. 

SERVYECO treballa des de  fa més de 10 anys en el camp de les aigües residuals industrials aplicant tractaments en instal·lacions com a torres de refrigeració, condensadors evaporativos, calderes, osmosi.. gestionant l’explotació d’estacions de tractament d’aigües, dissenyant instal·lacions i equips i realitzant controls analítics. 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.