aiju_016_web.jpgOrganitzades per AIJU amb el patrocini de l’IMPIVA (14-5-09)

  El director general de l’IMPIVA, Daniel Moragues, ha inaugurat este matí a Ibi les II Jornades Internacionals del Joguet i Productes Infantils organitzades per AIJU per a donar a conéixer noves iniciatives i estratègies innovadores desenrotllades per la indústria del sector i que han demostrat la seua capacitat competitiva.

Daniel Moragues ha destacat la importància d’estes jornades “és un  moment com l’actual on més que mai és necessari trobar estratègies innovadores que ajuden a posicionar a les empreses en el mercat”. 

El sector del joguet valencià genera aproximadament la mitat dels ingressos d’explotació de tot el sector a Espanya.
 
“Conscient de l’esforç inversor que estan fent les empreses- ha indicat Daniel Moragues- la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació i l’IMPIVA seguiran al costat de les empreses perquè qualsevol estratègia vàlida que puguen trobar i elaborar puedan portar-la a la pràctica”. 

En este sentit, el titular de l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana  ha manifestat que en el període 2003-2008 l’IMPIVA ha destinat al sector jogueter més de 20 milions d’euros amb què s’ha recolzat la posada en marxa de prop de 500 projectes empresarials. 

Junt amb estes ajudes, Daniel Moragues hi ha assenyalat que l’IMPIVA compta amb distints instruments per a recolzar al sector, entre els que es troben el Pla de competitivitat per al joguet, els servicis i ajudes que presta l’Institut Tecnològic del Joguet (AIJU) així com el suport directe de l’IMPIVA a projectes en àmbits com el de la I+D, innovació o la creació d’empreses de base tecnològica.

 “Es tracta- ha afegit Moragues- d’assegurar que el sector del joguet continue sent un motor important de l’economia valenciana i, per descomptat, decisiu en el desenrotllament de la comarca de la Foia de Castalla”. Les II Jornades Internacionals del Joguet i Productes Infantils estan patrocinades pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, l’IMPIVA i la CAM. 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.