dpe_web_celebracin.jpgLa celebració del Dia de la Persona Emprenedora en Fira València es cha convertit en tota una festa gràcies a la participació de més de 4.500 assistents. Una xifra que supera en un 65% la de l’any anterior (7-5-09) 

La macrojornada torna a posar de manifest la gran implicació de tots aquells que entenen l’emprendurismo com un forma de millorar la societat i l’economia.

Durant tot el dia els assistents han pogut disfrutar amb sessions sobre actituds i habilitats emprenedores, fer networking i intercanvi de targetes, conéixer noves ferramentes per a millorar els seus projectes, assessorar-se sobre diferents aspectes de la posada en marxa o consolidació de les seues empreses, escoltar casos d’emprenedors que gràcies al seu treball han aconseguit convertir-se en gurus empresarials com Bernardo Hernández o Luigi Valdes.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.