Les empreses poden presentar les seues sol·licituds fins al 15 d’Abril (27-3-09)

La Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació ha ampliat el termini perquè les empreses puguen presentar les seues sol·licituds de projectes als II Plans Sectorials de Competitivitat fins al pròxim 15 d’Abril

Esta mesura es deu a la voluntat de la Conselleria  de “donar més oportunitats perquè siguen més les empreses que puguen participar en un programa que pretén assegurar el futur de  els sectors i empreses de la Comunitat”.

Els II Plans Sectorials de Competitivitat 2009 naixen amb una dotació inicial de 31 milions d’euros. Darrere de la posada en marxa del Pla Especial de Suport dels Sectors Productius, esta actuació ha rebut una injecció econòmica extra de 31 milions d’euros més, amb la qual cosa la quantitat final disponible per a este pla serà de 62 milions d’euros.

L’estructura  dels II Plans Sectorials de Competitivitat repetix el model de la convocatòria anterior, que possibilitava a cada un dels sectors dissenyar els seus plans a mesura, l’èxit dels quals ha sigut notable ja que s’han executat en més d’un 90% els projectes presentats.

Els II Plans Sectorials de Competitivitat contenen tres programes dirigits a impulsar la formació de recursos humans per a la innovació i fomentar la innovació i promoció i desenrotllament de mercat.
Actualment  la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació i l’IMPIVA estan mantenint reunions amb els representants dels diferents sectors perquè siguen ells els que marquen les seues prioritats i presenten els seus projectes.  

Pla Especial de Suport als sectors productius

Els plans sectorials de competitivitat són una de les cinc accions de la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació que contempla el Pla Especial de Suport als sectors productius, que també inclou el programa 60-40, l’impuls al comerç exterior, el suport al comerç detallista i el programa d’accions estratègiques de diversificació industrial.

Estos cinc programes ja estaven previstos en el programa de 2009 de la Conselleria i comptaven amb 108,77 milions d’euros de pressupost. Amb la posada en marxa d’este nou i ambiciós Pla, s’han incrementat estes partides amb 144 milions d’euros més, amb la qual cosa el muntant total que la conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació destinarà al Pla de suport als sectors productius ascendix 252,77 milions d’euros.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.