PremioMujerInnovadora21Fins al 30 de juny poden presentar-se candidatures al Premi de la UE per a Dones Innovadores, que reconeix a dones emprenedores que han desenvolupat innovacions revolucionàries. Amb aquest guardó la UE busca conscienciar sobre la necessitat de més dones innovadores i crear models a seguir per a dones i xiquetes a tot el món.

El premi està dirigit a dones emprenedores de tota la UE i països associats a Horitzó Europa que han fundat o cofundat una empresa innovadora activa registrada almenys dos anys abans de la data límit de presentació de la candidatura. El premi és gestionat pel Consell Europeu d'Innovació i l'Agència Executiva de les PIME, i els guanyadors són triats per un jurat d'experts independents.

Criteris d'adjudicació

• Innovació: l'empresa fundada o cofundada per la concursant proporciona un producte o servei veritablement innovador

• Impacte: el producte o servei aborda una necessitat o desafiament social específic, amb beneficis significatius per als ciutadans i l'economia

• Inspiració: la concursant ha demostrat un lideratge actiu, ha exercit un paper fonamental en l'èxit de l'empresa i va inspirar a uns altres

Premis

• 3 premis de 100.000 € cadascun

• Premi Rising Innovator (30 anys o menys): 50,000 €

El premi també reconeix a una sèrie de finalistes especialment rellevants per la seua destacada trajectòria com a dones emprenedores i innovadores.

>> Més informació

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.