FORO EMPRENDIMIENTO 694x332 conlogos sh valEl pròxim 24 de febrer se celebra a Ibi la primera Trobada Clients-Proveïdors de la Comunitat Valenciana organitzat per COEVAL, FEDAC i IBIAE, amb el suport de l'Ivace.
En aquesta edició participen un total de nou entitats adherides a la CEV. L'objectiu és potenciar les oportunitats de negoci entre empreses de la Comunitat Valenciana, basades en la proximitat i a millorar l'impacte de les relacions comercials en el creixement socioeconòmic dels seus territoris.

Les empreses participants podran exposar els productes que fabriquen o els serveis que ofereixen a aquells clients que puguen estar interessats.

>> Més informació i inscripció

Les exportacions de la Comunitat Valenciana han aconseguit un valor de 29.547'2 milions d'euros en els onze primers mesos de l'any, la qual cosa representa un ascens del 13'3% respecte al mateix període de l'any anterior, segons dades fetes públiques per la Direcció Territorial de Comerç de la Comunitat Valenciana dependent de la Secretaria d'Estat de Comerç (20-01-22)

Ivace participa en la 9a edició d'aquest taller que organitza AIMPLAS el 20 de gener per a donar a conéixer les oportunitats que brinden els fons d'europeus de recuperació i com la teua empresa es pot beneficiar d'aquestes ajudes per a innovar en el teu negoci i millorar la teua competitivitat.

En línia.

>> Inscripció fins al 19 de gener de 2022

IVACE, AVI, CDTI i EIT HEALTH participen en el taller Com puc finançar els meus projectes d'I+D+i? que organitza l'IBV per a donar a conéixer a empreses innovadores de qualsevol grandària i persones emprenedores, els diferents instruments de finançament públic disponibles per a desenvolupar els seus projectes d'I+D+i.

Les empreses que ho desitgen podran mantindre una entrevista bilateral amb un representant d'IVACE, AVI, CDTI i/o EIT Health per a exposar les seues idees de projectes d'I+D+i i aclarir dubtes. Per a això, han d'emplenar la sol·licitud d'entrevista disponible en https://forms.gle/fwS872CYuS5TWcnF9  abans de les 10:00h del 7 de gener de 2022.

foto CEV Alicante clientes proveedoresEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, ha presentat a Alacant el primer encontre 'Clients-Proveïdors' d'àmbit autonòmic que se celebrarà a Ibi, el pròxim 24 de febrer, amb la participació d'associacions i federació empresarials, el suport de l'IVACE i la col·laboració de la CEV (11-1-21)

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, (Ivace), en el marc de les seues ajudes dirigides a impulsar la investigació dels centres tecnològics del Comunitat Valenciana i transferir el seu coneixement al teixit industrial, ha fet costat a l'Institut Tecnològic del Tèxtil (AITEX) en un projecte revolucionari en el sector de la cosmètica. (7-1-22) 

220103 ECO balanç EGM

L’Ivace i la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, (Fepeval), han assessorat un total de 15 municipis de la Comunitat Valenciana per a la constitució d'Entitats de Gestió i Modernització, (EGM), en les seues àrees industrials que permeten millorar la competitivitat empresarial i afavorir la creació d'ocupació. (3-1-22)

220102 ECO foto polígons alacant

L’Ivace ha concedit un total de 38,18 milions d'euros per a millorar i fer més atractius i competitius 111 polígons industrials de 56 municipis i nou comarques de la província d'Alacant. Aquesta important inversió s'ha produït en el període 2017-2021 mitjançant les ajudes directes, (de fins al 100%), dirigides als ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a subvencionar les actuacions de millora i modernització dels parcs empresarials. (2-1-22)

movesL'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) dependent de la conselleria de Economía Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha rebut un total de 1.700 sol·licituds fins a novembre per a accedir a les ajudes a la compra de vehicles sostenibles, elèctrics purs i endollables, que van entrar en vigor a la fi del passat mes de juliol (28-12-21)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.