horizonte europa logo p IVACE i REDIT organitzen un cicle de tallers pràctics per a difondre el nou Programa Marc Europeu d'Investigació i Innovació per al període 2021-2027, conegut com a Horitzó Europa. (28.04.2021)

Horitzó Europa és el major programa de la història d'Europa en matèria d'Investigació i Innovació que invertirà uns 96.000 milions d'euros de dotació pressupostària per a aquest període de 7 anys, un 28% més que H2020.

Horitzó Europa finança inversions en ciència, tecnologia i innovació, fins al desplegament comercial en el mercat i pretén millorar la competitivitat d'Europa contribuint a les grans metes estratègiques, concretament a la triple transició, digital, verda i social que marquen l'agenda europea per al marc temporal descrit.

guiaiteneIvace participa el 18 de maig en la sessió en línia que organitza ITENE per a presentar la Guia per a garantir la sostenibilitat d'envasos i embalatges. Valor i aplicació de les normes harmonitzades. Aquest document, editat per AENOR i elaborat per ITENE, sorgeix amb l'objectiu de donar a conéixer a la indústria la importància del coneixement d'aquest paquet de normes, així com les metodologies necessàries per a implementar i garantir els requisits mediambientals aplicables als envasos i embalatges en l'empresa.

Durant la sessió, els assistents podran conéixer de primera mà l'abast i aplicació de la guia de la qual, posteriorment, rebran un exemplar físic en les seues instal·lacions de manera gratuïta.
 

oepmcifras2020L'Oficina espanyola de Patents i Marques ha publicat les dades i xifres de Propietat Industrial (PI). La publicació pretén mostrar una visió generalitzada de les activitats relacionades amb les diferents modalitats de protecció en matèria de Propietat Industrial d'acord amb les estadístiques de l'any 2020.

Un any més la Comunitat Valenciana està entre les Comunitats Autònomes que més sol·licituds han presentat en totes les modalitats.

>> Més informació

>> La OEPM en cifras (pdf)

Infotaller C4 ImagenL´Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i la Xarxa d'Institut Tecnològics de la Comunitat (Redit) han organitzat durant els mesos de maig i juny un cicle de tallers pràctics per a difondre entre tot el teixit empresarial de la Comunitat el nou programa Marc Europeu d'Investigació i Innovació 2021-2027 conegut com a Horitzó Europa (6-5-21)

webinariosinternacionalLes adquisicions de béns, serveis i obres pels organismes multilaterals, no sols constitueixen un mercat molt rellevant en si mateix, també representen una porta d'entrada segura a països menys desenvolupats amb el pagament assegurat i transparència en la contractació.

Participar en licitacions de l'ONU, Unió Europea, Banc Mundial o Banc Africà, implica ajustar-se a mètodes i procediments reglats. En aquesta jornada que organitza IVACE el 4 de maig, el ponent - Jordi del Bas, avaluador per a aquests organismes - donarà les claus a tindre en compte en licitacions de serveis, a fi de preparar una proposta guanyadora.

Contacte: Enrique del Castillo - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

>> Més informació i inscripció

NP Obras polígonosL’Ivace, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit 1,11 milions d'euros per a millorar nou àrees industrials de la Plana Alta (3-4-21)

El 5 de maig s'obri el termini per a sol·licitar ajudes en els programes 2021 de Ciberseguretat i Indústria 4.0 que atorguen, respectivament, fins a 2.000 € per a millorar la seguretat de pimes i autònoms en el ciberespai i fins a 10.000 € a pimes industrials per a donar suport a la implantació de tecnologies habilitadores que impulsen l'evolució del sector industrial cap a la Indústria 4.0

Les ajudes van destinades a totes les empreses de la província de València que complisquen determinats requisits.

Termini: Des del 5 de maig a les 9.00 hores al 31 d'octubre a les 14.00 hores. Si bé el termini podrà acurtar-se en cas d'esgotar-se el pressupost.

Camaracibersiguridad >> Més informació
CamaraIndustria40 >> Més informació

 

agenda2030 jornadaIvace organiza el 29 de abril la jornada La Agenda 2030 como marco empresarial, en la que personal técnico responsable del Pacto Mundial de Naciones Unidas España informará sobre diversos aspectos del mismo enfocados a las empresas de la Comunitat Valenciana, así como de la situación actual de la Agenda 2030 en la Comunitat Valenciana.

>> Programa

>> Inscripción

 

Con motivo de la celebración del Día Mundial de la Propiedad Intelectual, que este año tiene como tema: La Propiedad Intelectual y las pyme: Para que las ideas lleguen al mercado, IVACE organiza tres jornadas (webinarios) que ponen el foco en cómo las pyme pueden utilizar los derechos de propiedad intelectual para salvaguardar sus activos y llevarlos al mercado y para construir empresas más fuertes, competitivas y resilientes.

121 de abril - Ventaja competitiva de la propiedad intelectual en la internacionalización

En un mercado global, la Propiedad Intelectual constituye una herramienta que aporta valor y diferenciación a la empresa frente a sus competidores. Organizado por Cámara Valencia e IVACE, el webinar trata de sensibilizar a las empresas a proteger sus innovaciones y desarrollos ante los desafíos que presenta la digitalización en los nuevos modelos de negocio.  Asimismo se presentará las ayudas  económicas e incentivos fiscales  para acceder a los derechos de propiedad  intelectual.

>> Programa

>> Inscripción

................................................

227 de abril - Propiedad intelectual: estrategias para afrontar el mercado de América Latina

Organizado por Cámara Valencia e IVACE, el webinar trata de sensibilizar a las empresas a proteger sus innovaciones y desarrollos, centrándose en las estrategias y recomendaciones  para los intercambios comerciales con  Latinoamérica.

>> Programa

>> Inscripción

................................................

328 de abril - La Propiedad Intelectual y las PYMEs

En este webinar revisaremos los activos intangibles que tienen las empresas, aún sin conocerlo, y el valor que representan en el estado financiero general.

La Oficina Española de Patentes y Marcas explicará el nuevo servicio que está ofreciendo a las empresas: un análisis de los activos intangibles para poder ofrecer unas recomendaciones tendentes a fomentar la implantación de una estrategia de gestión basada en la competitividad y la diferenciación.

>> Programa e inscripción

................................................

 

personas renovablesLa conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d’Ivace Energia, ha iniciat la segona edició de la línia d'ajudes per a impulsar les instal·lacions d'autoconsum d'energia elèctrica en comunitats d'energies renovables (27-4-21)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.