Activastartups23 vFins al 23 de desembre està obert el termini de sol·licitud de la convocatòria d'ajudes del programa “Activa Startups 2023” en la Comunitat Valenciana, dirigides a impulsar la innovació oberta en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per a pimes.

“Activa Startups” és una iniciativa del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme emmarcada dins de les àrees estratègiques definides en l'Estratègia Nacional d'Indústria Connectada 4.0. l'objectiu del qual és incrementar el valor afegit industrial i l'ocupació qualificada en el sector, afavorir un model propi per a la indústria del futur desenvolupant l'oferta local de solucions digitals, i promovent, també, palanques competitives diferencials per a donar suport a la indústria espanyola i impulsar les seues exportacions.

Este programa dona suport a la col·laboració entre empreses emergents/startups i empreses consolidades amb potencial d'innovació. Té com a finalitat l'impuls de la innovació i el creixement d'empreses de nova generació, a través del desenvolupament d'entorns col·laboratius i impulsant la seua digitalització.

El seu principal objectiu és el desenvolupament de projectes de col·laboració entre pimes i startups, que servisquen per a impulsar el seu creixement empresarial.

Les actuacions susceptibles de finançament seran projectes d'innovació en matèria de transformació digital, desenvolupament i incorporació de tecnologies emergents, transformació cap a una economia baixa en carboni o incorporació de l'economia circular en el model de negoci de la pime.

Beneficiaris:

Les ajudes d'esta convocatòria van dirigides a empreses l'activitat de les quals es referisca a qualsevol sector, amb domicili fiscal en la Comunitat Valenciana que tinguen la condició de PIME i que vagen a desenvolupar un projecte d'innovació oberta amb l'assessorament i suport d'una startup.

Queden exclosos, en aplicació del que s'estableix en l'article 3.2 de l'Ordre de Bases les empreses vinculades als següents sectors:

  • Les empreses que operen en els sectors de la pesca i l'aqüicultura, regulats pel Reglament (CE) Núm. 104/2000 del Consell
  • Les empreses dedicades a la producció primària de productes agrícoles

>> Més informació

>> Sol.licituds convocatòria Comunitat Valenciana

 

El grup CaixaBank, a través de CaixaBank DayOne, convoca la dessetena edició dels Premis EmprénXXI que identifiquen, reconeixen i acompanyen a les empreses innovadores de recent creació amb major potencial de creixement a Espanya i Portugal.

En la Comunitat Valenciana, també participen com a entitats organitzadores l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de València (CEEI València), sobretot en la part de difusió per a donar a conéixer estos premis a l'empresariat valencià i així fomentar activitats empresarials.

Els Premis EmprénXXI busquen identificar joves empreses innovadores que, havent tingut uns primers resultats d'èxit, tenen davant sí un ambiciós pla de creixement i necessiten recursos per a dur-ho a terme.

El concurs està dirigit a empreses de base tecnològica i digital, amb un alt potencial de creixement i models de negoci escalables i innovadors, entenent-se la innovació en un sentit ampli (producte, processos, model de negoci, etc).

Termini d'inscripció: El període de presentació de candidatures finalitza el 12 de desembre de 2023 a les 18:00h

focus2023L'1 de desembre se celebra a Castelló FOCUS Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana. En esta nova edició s'ha seleccionat com a eix central la comunicació empresarial, una elecció que reflecteix la creixent importància de la comunicació efectiva en l'entorn empresarial actual, reconeixent el seu paper crucial en la construcció de relacions, la projecció de la imatge corporativa i l'adaptació a les dinàmiques canviants del mercat.

Els temes que abordaran les diferents taules programades són els següents:

  • Comunicació corporativa (taula empreses i mitjans)
  • Nous canals de comunicació (influencers, TikTok…)
  • Comunicació interna (RH, teletreball…)
  • Comunicació efectiva, orientada al client (valors, propòsits…)

FOCUS PIME I EMPRENEDORIA COMUNITAT VALENCIANA, iniciativa de la Xarxa CEEI Comunitat Valenciana dins de Focus Pime i Emprenedoria, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora

>> Més informació i inscripció

NP Laura26NovL'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la Conselleriad'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha rebut fins a la data un total de 1.149 projectes que preveuen la utilització de fonts d'energia tèrmiques en el sector residencial (27-11-23)

231125 INNO Foto Proyecto ITCL'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha finançat amb més de 111.000?€ la investigació que lidera l'Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC) per a perfeccionar el processament i postprocessament de peces ceràmiques complexes obtingudes mitjançant impressió 3D (27-11-23)

SOMMOS CONECTAEl 21 de Novembre se celebra en La Rambleta SOMMOS  connecta 2023 un encontre per a impulsar la cultura cooperadora-innovadora en el teixit empresarial valencià.

La iniciativa està liderada pel CEEI de València amb el finançament de la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

134199568Les exportacions de la Comunitat Valenciana en el període gener – setembre de 2023 han aconseguit un valor de 28.516,7 milions d'euros, la qual cosa representa un descens del 3,6% respecte al mateix període de l'any anterior, segons dades fetes públiques hui per la Direcció Territorial de Comerç de la Comunitat Valenciana dependent de la Secretaria d'Estat de Comerç. (17-11-2023)

ReditSummit vEl 16 de Novembre se celebra en l'Oceanogràfic de València la III edició de Redit Summit organitzat per la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (Redit) amb el finançament de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace).

Esta iniciativa consolidada i reconeguda, té com a objectiu promoure, a través del coneixement, la col·laboració entre centres d'investigació, empreses i institucions.

>> Informació i inscripció

231116 INNO Foto Felipe Redit SummitEl secretari autonòmic d'Indústria, Comerç i Consum, Felipe Carrasco, ha inaugurat la 3a edició de Redit Summit on ha assenyalat que aquesta trobada “és una oportunitat i un magnífic exemple per a les empreses de la Comunitat Valenciana del que suposa la cooperació i la col·laboració empresarial” (16-11-23)

2231114 INN FOTO SACARRASCO ITC jornadasostenibilidadEl secretari autonòmic d'Indústria, Comerç i Consum, Felipe Carrasco, ha reafirmat el compromís de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme amb el sector tauleller, i ha reivindicat “l'enorme esforç inversor que realitza el sector ceràmic per la sostenibilitat” i, especialment, per la reducció dels seus consums energètics,a través de la millora de l'eficiència energètica (14-11-23)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.