BANNER QIA 2023 02 IVACE coorganiza con el resto de asociados de CEX-Centros de Excelencia los premios QIA-Quality Innovation Award, una competición internacional anual creada en 2007 por Excellence Finland, cuyo objetivo es estimular el surgimiento y desarrollo de innovaciones de producto, proceso u organizativas. El Comité organizador está formado por entidades de promoción de la Calidad, Excelencia e Innovación de numerosos países, cuyo objetivo común es ayudar a incrementar la competitividad de las organizaciones y de los países participantes. CEX es miembro del Comité de Dirección del Premio QIA y en la fase local cuenta con la colaboración de profesionales independientes y de la Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA) en la evaluación de las candidaturas.

 

El plazo de presentación de candidaturas finaliza el 15 de junio.

JORNADA CAE junio 820446Ivace organitza el 15 de juny juntament amb l'empresa A3E (Associació d'Empreses d'Eficiència Energètica), una jornada informativa on es donaran a conéixer totes les característiques del nou sistema sistema de Certificats d'Estalvi Energètic (CAE), els agents implicats i la previsió de terminis per a suposada en marxa.

El nou Sistema de Certificats d'Estalvi Energètic (CAE) aprovat recentment pel Consell de Ministres (Reial decret 36/2023) permet que comercialitzadores, operadors de petroli i gas liquat a l'engròs puguen donar compliment a les seues obligacions d'estalvi energètic mitjançant la presentació de CAE.

Això implica la monetització de l'estalvi energètic, i permet al titular del mateix obtindre una rendibilitat extra en el seu projecte o actuació d'eficiència energètica. Els estalvis energètics susceptibles de convertir-se en CAE poden vindre de qualsevol tipus de projecte o actuació.

>> Més informació i inscripció

ajudes CEL 2023 La conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d’Ivace Energia, ha iniciat una nova edició de la línia d'ajudes per a impulsar les instal·lacions d'autoconsum d'energia elèctrica en comunitats d'energies renovables, amb un pressupost de 5 milions d'euros (2-6-23)

230601 ECO foto becasIIIvace Internacional ha publicat una nova convocatòria de les beques d'especialització Ivace I+I, Internacionalització + Innovació, amb les quals ofereix formació tant teòrica com pràctica en competències digitals per a la internacionalització. (1-06-2023)

valencia barques tradicionalsL'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius,Comerç i Treball, ha iniciat un programa d'ajudes per a impulsar-la electrificació de les embarcacions que naveguen als parcs naturals de L'Albufera de València, El Fondo d'Elx i Les Salines de Torrevella (29-5-23)

220517 ECO Foto recurso exportacionesLes exportacions de la Comunitat Valenciana han aconseguit un valor de 10.532,6 milions d'euros en el primer trimestre de 2023, la qual cosa representa un increment del 11,6 % respecte al mateix període de l'any anterior, segons dades fetes públiques per la Direcció Territorial de Comerç de la Comunitat Valenciana dependent de la Secretaria d'Estat de Comerç. (18-05-2023)

230518 ECO foto2 classificació àrees

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, (DOGV), ha publicat aquest dijous la resolució del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, per la qual s'actualitza la classificació de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana amb un total de 296 bàsiques i sis avançades.(18-5-23)

Un total de quaranta-tres empreses internacionals visitaran la desena edició de la Fira Internacional de Moda Infantil i Juvenil FIMI i Dia Màgic en una missió inversa organitzada per l’Ivace en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València i l'Associació Espanyola de Productes per a la Infància (Asepri) en el marc del programa Global CV. (11-05-2023)

cartel festivalIVACE Internacional ha organitzat una missió inversa de productors i especialistes internacionals en producció que han viatjat a València per a conéixer l'oferta audiovisual valenciana durant el Festival DocsValència Espai de No Ficció. (08-05-2023)


IPDay2023 theme S 1920x1080Sota el lema Les dones i la PI: Accelerar la innovació i la creativitat se celebra el 26 d'abril, com tots els anys, el dia Mundial de la Propietat Intel·lectual.

En 2023, celebrem l'actitud de "si es pot" de les dones inventores, creadores i empresàries de tot el món i el seu treball pioner.

Les dones de totes les regions estan donant forma al món gràcies a la seua imaginació, el seu enginy i el seu dur treball, però sovint s'enfronten a importants dificultats per a accedir als coneixements, les capacitats, els recursos i el suport que necessiten per a prosperar.

L'OMPI està decidida a impulsar la participació de les dones en el sistema de PI, per això enguany

- se celebra i promou la inclusió i la diversitat en la innovació i la creativitat
- s'homenatja les inventores, creadores i emprenedores de talent i les seues contribucions per a millorar la vida, que fan realitat les seues idees accelerant la innovació i la creativitat.

>> Més informació

#WorldIPDay

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.