goLogo vL’Ivace ultima ja els detalls de la cinquena edició del Congrés Go Global, organitzat conjuntament amb les Cambres de Comerç i ICEX Exportació i Inversions. El Congrés es reinventa en 2020 i celebra la seua cinquena edició en format virtual gràcies als últims avanços tècnics i amb l'objectiu únic de continuar oferint continguts interessants a les empreses en l'àmbit de la internacionalització.

El Congrés es divideix en tres fòrums que se celebraran els dies 29 d'octubre, 5 de novembre i 17 de novembre. Tres dies, tres fòrums, centrats en tres temes rellevants en l'àmbit de la internacionalització com són la intel·ligència competitiva, la sostenibilitat i la digitalització empresarial. Ja és possible inscriure's gratuïtament a través de la pàgina web del Congrés www.congresogoglobal.com


Dates i temàtiques Congrés Go Global

flechaparques 29 d'octubre de 2020
Intel·ligència competitiva per a la internacionalització

flechaparques 5 de novembre de 2020
La sostenibilitat, una oportunitat empresarial a explorar en la internacionalització

flechaparques 17 de novembre de 2020
La digitalització per a la comercialització empresarial

 

El Congrés Go Global t'ofereix conferències online i entrevistes a personal expert, espai virtual per a networking, contacte amb la Xarxa Exterior de l’Ivace, finançament, i un llarg etcètera.

No perdes l'oportunitat i apunta't ja en www.congresogoglobal.com

 

La cita digital que impulsarà la teua internacionalització.

innorate

El 21 d'octubre a les 10:15 h. IVACE, Startup València i la xarxa de CEEI, amb el suport d'EEN-SEIMED organitzen un webinar de presentació (en anglés) de la plataforma InnoRate, una iniciativa de la Comissió Europea que permet amb només uns pocs clics, realitzar una avaluació completa del potencial d'innovació de la teua empresa i mostrar la viabilitat comercial del teu projecte innovador.

Aquest projecte europeu contempla l'accés sense cost a la plataforma InnoRate, així com -en una segona etapa- l'anàlisi i avaluació per un grup d'experts d'aspectes de la innovació difícils de quantificar, i finalment, una sèrie de fòrums d'inversió i e-pitching per a permetre que les pimes prometedores establisquen xarxes i connexions, cara a cara, amb els inversors.

InnoRate és un projecte de tres anys finançat pel programa d'investigació i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea.

>> Més informació i inscripció

EMPRESES I ENTITATSLa conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Energia, destinarà enguany un total de tres milions d'euros per a donar suport a 62 projectes d'autoconsum elèctric en empreses i entitats de la Comunitat (19-10-20)

Premios QIAQuatre empreses valencianes han resultat finalistes en la fase nacional dels Premis QIA- Quality Innovation Awards coorganitzat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) amb la resta d'associats de l'Associació de Centres Promotors de l'Excel·lència (Centres CEX) (19-10-20)

VLC startupFins al 16 d'octubre està obert el termini d'inscripció per a participar en la sisena edició de VLC/STARTUP, el programa el Programa d'Emprenedoria Innovadora que impulsa la Fundació Parc Científic Universitat de València i que persegueix el desenvolupament d'startups i spin-offs innovadores i/o de base tecnològica a l'entorn de la Universitat.

En aquesta edició el Programa ofereix la possibilitat d'optar per la cessió de tres tipus d'espais en el Parc Científic: 5 places en el Planter d'Empreses de Tarongers i un despatx i un laboratori al campus de Burjassot-Paterna. A més, facilitarà l'accés als diferents programes de suport a l'emprenedor/a tant del parc, com de les entitats i organismes col·laboradors (UVEmprén i l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència).

Requisits

Són tres els requisits per a participar en aquesta sisena edició. La iniciativa empresarial ha d'estar legalment constituïda, tindre una antiguitat inferior a 4 anys i comptar amb un projecte de caràcter innovador i basat en el coneixement. A més, es valorarà que en l'equip promotor un dels membres estiga vinculat amb la Universitat, bé com a alumne o egressat, bé per formar part del seu personal.

Les iniciatives premiades podran efectuar la seua instal·lació en el Parc Científic a partir de l'1 de novembre de 2020, i no més enllà de l'1 de desembre de 2020.

>> Més informació

imagen para nota web congresoEl Congrés Go Global, esdeveniment de referència en internacionalització de les pimes valencianes organitzat per l'Ivace, les Cambres de Comerç i ICEX Exportació i Inversions, ultima ja els detalls de la seua cinquena edició que tindrà lloc els dies 29 d'octubre, 5 i 17 de novembre (15-10-20)

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial recolza amb 280.000 euros les accions de dinamització territorial posades en marxa per les associacions empresarials i els clústers de la Comunitat i en les quals tenen previst invertir 350.000 euros (13-10-20)

conclusiones

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha avançat que les ajudes per a la millora i modernització d'àrees industrials de l'exercici 2021 “es distribuiran per primera vegada atenent el nombre d'habitants de cadascun dels municipis sol·licitants”. (6-10-2020)

banner save the date ecodiseño industrialEl 7 de octubre  (17:00 a 19:00h) tendrá lugar el webinar de presentación de Accelerathon Ecodiseño industrial, un programa de innovación abierta organizado por IVACE en colaboración REDIT y con el apoyo de Startup Europe Accelerator de la Fundación Finnova, entidad sin ánimo de lucro que gestiona la iniciativa Startup Europe Awards de la Comisión Europea.

La metodología Accelerathon se apoya en el principio de la colaboración público-privado y la aplicación de un enfoque multidisciplinar a los retos recogidos en los Objetivos de Desarrollo Sostenible (ODS) de las Naciones Unidas.

Accelerathon combina el desarrollo de actividades tipo hackatón con las propias de la aceleración empresarial y pretende encontrar soluciones y financiación europea a través de un sistema online de innovación abierta aplicada que reúne a diferentes actores del ecosistema innovador. Para ello se establece una competición por equipos a los que se les forma para presentar los proyectos a programas de la Unión Europea: Programa LIFE de la Comisión Europea y otros programas que apoyen la innovación.

En esta ocasión el Accelerathon está enfocado al ecodiseño industrial, que busca reducir los impactos ambientales negativos que se pueden producir a lo largo del ciclo de vida del producto y mejorar en la medida de lo posible las restantes características del producto, de acuerdo con las demandas del cliente objetivo.

El evento se realiza, además, en el ámbito de la nueva Estrategia de la UE sobre Biodiversidad para 2030, adoptada el pasado mes de mayo. En este mismo marco, los días 19 a 22 de octubre de 2020 se celebrará la Semana Verde de la UE 2020 que tratará sobre naturaleza y biodiversidad, haciendo hincapié en la contribución que la biodiversidad puede suponer para la sociedad y la economía, y en el papel que puede desempeñar para apoyar y estimular la recuperación en el mundo después de la pandemia, creando empleo y desarrollo sostenible.También analizará la forma en que políticas de la UE, como el Pacto Verde Europeo, pueden contribuir a proteger y recuperar la naturaleza, dejándole espacio para restablecerse y prosperar.

>> INSCRIPCIÓN AL WEBINAR

moves infraestructura 1L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, (Ivace), destinarà 4,91 milions d'euros per a facilitar la implantació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, mesures de mobilitat sostenible al treball i sistemes de préstec de bicicletes (6-10-20)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.