Bio ValLa directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha participat aquest matí en la jornada per a informar sobre la participació en BIO International Convention, l'esdeveniment de referència mundial per al sector de la Biotecnologia (15-2-2017)

María Dolores Parra ha explicat que IVACE està apostant per la internacionalització del sector de la Biotecnologia de la Comunitat Valenciana i per açò, està impulsant i recolzant la participació d'empreses de la Comunitat Valenciana en l'esdeveniment de referència a nivell mundial per a aquest sector.

BIO International Convention se celebra del 19 al 22 de juny de 2017 en Sant Diego (Estats Units) i representa una oportunitat per al sector de la biotecnologia ja que és la trobada de partnering més important a nivell internacional.

IVACE Internacional coordina la participació de la delegació de la Comunitat Valenciana en el Pavelló Oficial organitzat per ICEX Espanya Exportació i Inversions.

“Per primera vegada la Comunitat Valenciana tindrà un àrea diferenciada (35 m2) dins del Pavelló espanyol (140 m2) i reagruparà a les empreses participants sota la denominació de Biorregió Comunitat Valenciana. A més, les empreses de la Comunitat que participen amb IVACE tindran un descompte d'al voltant d'un 60% en els costos de participació”, ha explicat.

A aquest suport se suma que IVACE paga les despeses de lloguer i decoració de l'àrea de la Comunitat Valenciana dins del pavelló espanyol.
“El nostre objectiu és facilitar al màxim la participació d'empreses de la Comunitat en aquest esdeveniment que pot marcar un punt d'inflexió per a l'estratègia internacional de les empreses”, ha explicat María Dolores Parra.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.