Asiatitulo 

>> Mesures restrictives de la UE contra Rússia pels seus actes a Ucraïna. (Font: Consell de la Unió Europea)

 

>> Nota de la Secretaria d'Estat de Comerç sobre les sancions de la UE a Rússia i l'impacte estimat sobre el sector exportador espanyol.

Es tracta d'una anàlisi preliminar, per la complexitat de les sancions, que haurà de ser actualitzat a causa de la ràpida evolució d'aquestes.

 

>> Bústia Empreses Rússia - Ucraïna: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La Secretaria d'Estat ha habilitat una bústia per a rebre i intentar respondre a totes les consultes de les empreses sobre l'impacte del conflicte Rússia- Ucraïna.

 

>> El conflicte entre Rússia i Ucraïna posa en perill la fràgil recuperació del comerç mundial (Comunicat de premsa de l'OMC)

Les perspectives de l'economia mundial s'han aombrat des de l'esclat de la guerra a Ucraïna el 24 de febrer, la qual cosa ha induït als economistes de l'OMC a revaluar les seues projeccions sobre el comerç mundial per als dos pròxims anys.

 

Suport de l'Ivace a les empreses davant el conflicte Rússia - Ucraïna.

  

Gratuïtat serveis

Ivace ofereix 3 serveis gratuïts en països on és present a través de la Xarxa Exterior, a empreses de la Comunitat que demostren en declaració responsable tindre una dependència del 25% del mercat ucraïnés o rus sobre el total de les seues exportacions, o que, a causa de la situació actual, vegen afectada greument el seu volum de vendes internacionals.

  

Et busquem proveïdors alternatius

Entre els serveis que oferim a les empreses destaca la cerca de proveïdors alternatius.

Les empreses que tinguen problemes de subministrament de béns intermedis produïts en mercats exteriors podran sol·licitar a Ivace Internacional la cerca de proveïdors alternatius.

Per a això, les empreses han de registrar-se per a poder emplenar una fitxa amb les dades necessàries per a identificar els productes objecte de la cerca.

Una vegada rebuda la sol·licitud per part de l'empresa, IVACE realitzarà la cerca internacional a través de la Xarxa Exterior.

Aquest servei d'identificació de proveïdors serà gratuït fins al 31 de juliol de 2022, a l'espera de l'evolució de la situació.

En el desenvolupament d'aquest servei Ivace comptarà amb la col·laboració de Seimed-EEN, la major xarxa de suport per a les pimes europees, promoguda i finançada per la Comissió Europea, que gestiona l'Ivace en la Comunitat Valenciana i a la regió de Múrcia.


>> Sol.licitud servei

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.