diagnosticoexport v

Vols conéixer en quins mercats tens majors oportunitats de negoci i conéixer les fortaleses i  febleses de la teua empresa en l'àmbit de la internacionalització?

Des d’Ivace Internacional t'oferim una nova eina d'autodiagnòstic que et mostra de manera senzilla en quins mercats tens major potencial per a exportar.

A més de conéixer els 5 mercats de major oportunitat per als teus productes, pots obtindre un diagnòstic sobre la posició de la teua empresa quant a estructura, producte, màrqueting, competència, processos, tecnologia, barreres d'entrada i networking relacionats amb la internacionalització.

A què esperes per a conéixer les fortaleses i febleses de la teua empresa per a avançar en el procés d'internacionalització? Ivace Internacional t'ho posa fàcil a través d'aquest nou servei gratuït.

Emplena el qüestionari online i en finalitzar rebràs un informe amb el diagnòstic. Podràs interrompre les vegades que faça falta si no disposes d'alguns de les dades que sol·licitem I si ho desitges, personal tècnic de l’Ivace podrà assessorar-te sobre el resultat obtingut.

 

 

Imatges qüestionari

 

cuestionario vpaises v

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

botontest v

Servei indicat per a empreses fabricadores de producte.

(La inexistència de dades estadístiques per a les exportacions de serveis impedeix realitzar un informe precís sobre mercats per a empreses de serveis)

.................................................................

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.