imagen comena a exportarIVACE Internacional i les Cambres de comerç de la Comunitat Valenciana desenvolupen  el programa COMENÇA A EXPORTAR.

Un programa que persegueix treballar braç a braç amb els ajuntaments per a fer arribar els programes de suport a la internacionalització a tot el territori.

El programa està confinanciat al 50% per la Generalitat i la resta per les Cambres de comerç amb el 50% que FEDER els aporta. Volem ser més eficients i sumar entre tots més recursos i coordinar les accions per una altra per a arribar a tots els punts de la CV on no havíem arribat fins avui.

 

En què consisteix el Programa COMENÇA A EXPORTAR?

En un cicle de mòduls que es poden realitzar de forma gradual amb la finalitat de donar resposta a totes les necessitats empresarials per a començar a exportar.

 

Contingut del programa

A causa de la situació provocada per la Covid-19, s'ajornen els tallers presencials previstos en els diversos municipis i es realitzaran en format online per a cada província.

El programa es compon de diverses sessions online, de 2 hores de duració, amb un màxim de 20 participants, en les quals es tractaran diferents continguts relacionats amb la internacionalització de l'empresa.

El programa consisteix en una primera jornada de presentació a la qual seguiran una sèrie de mòduls en els quals es tractaran diferents continguts relacionats amb la internacionalització de l'empresa. Aquest programa és totalment gratuït.

  • 1ª Jornada de presentació de "Instruments públics al servei de la internacionalització". Presentació per part dels tècnics de Cambres, IVACE i ICEX.
  • Mòdul 1. Iniciació al mercat internacional. Guiar i orientar a les empreses aportant una visió global i pràctica dels passos que s'han de donar en el procés d'internacionalització.
  • Mòdul 2.- Selecció de mercats exteriors. Elements de discriminació i decisió. En quin basar-se per a seleccionar un mercat? Metodologia i eines senzilles per a la selecció de mercats.
  • Mòdul 3. Formes d'accedir als mercats seleccionats. Com arribar. Millorar i enfortir les relacions amb la xarxa internacional de distribuïdor / partners estratègics. Passos necessaris per a incrementar les vendes en un mercat.
  • Mòdul 4. Mitjans de pagament. Com arribar sense perdre's pel camí.
  • Mòdul 5. Documentació per a l'exportació i errors comuns. Operativa administrativa internacional. Models, fórmules (cobraments, pagaments, assegurances, contractes, etc) i requisits mercantils.
  • Mòdul 6. Pla de màrqueting internacional. El màrqueting al servei del seu pla d'internacionalització. La importància de la imatge en l'exterior.

 

Calendari Comença a Exportar 2020

Des d'ALACANT    
  Online   14 a 18 desembre
  Online 19 a 23 octubre
  Online 21 a 25 de setembre 
 ALCOI Presencial  8, 15, 22 setembre
 ELX Presencial  Pendent data
 Des de CASTELLÓ    
  Online  19-23 octubre
  Online  30 novembre a 4 desembre 
Des de VALÈNCIA  Online 14 a 18 setembre
  Online 19 a 23 octubre 

 

>> Informació i programació dins del programa Global CV.

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.