EmTech és la conferència més important del món sobre tecnologies emergents. Està organitzada per la revista MIT Technology Review de l'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), i constituïx un aparador on els més destacats gurus tecnològics, científics i jóvens emprenedors presenten les propostes més innovadores que transformaran la societat, la qualitat de vida de les persones i la manera de fer negocis.

En la conferència, que tindrà lloc els dies 5 i 6 de novembre
, participen destacats investigadors, científics i tecnólogos nacionals i internacionals i les ponències abordaran els reptes de la medicina personalitzada, l'educació del futur, la robòtica en els espais de treball i l'evolució dels assistents virtuals, l'avanç dels materials intel·ligents, l'impacte de les noves tecnologies en les metròpolis i una sessió artística d'immersió en la tecnologia musical.

A més s'analitzaran les estratègies de negoci en un món globalitzat que exigix innovar o morir, la difícil tasca de portar un producte del laboratori al mercat: “from lab to market”, i per tercer any, es presentaran els guanyadors dels premis Innovadors menors de 35 Espanya 2013.

L'últim dels panells analitzarà, de la mà del capítol espanyol del MIT Enterprise Forum, els passos que s'ha de seguir per a convertir a un tecnólogo en un gestor de finances i estratègia.
EmTech Espanya tancarà les seues portes amb la celebració del Fòrum d'Inversió, un espai d'alt rendiment en què un nombre determinat de startups, prèviament seleccionades, es presenten davant d'un grup de reconeguts inversors de capital risc nacionals i internacionals. Cada una de les startups entrega amb antelació informació útil sobre el seu pla de negoci i els seus productes, de manera que els inversors coneixen prèviament els projectes participants, la tecnologia que desenvolupen i els seus models de negoci.
La sessió del fòrum està tancada al públic i només podran accedir les persones amb acreditació especial per al Fòrum d'Inversió: projectes seleccionats i inversors.

> Informació i inscripcions

 

Altres fonts de finançament per a projectes empresarials:

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.