Scale up hoSCALE UP, el programa de aceleración del CEEI Valencia e IVACE, cofinanciado por la Enterprise Europe Networking – SEIMED, es un programa de la Comisión Europea que ofrece la oportunidad de acelerar empresas sin coste y sin tener que ceder equity. Scale up admite startups de todo tipo de sectores y serán valoradas por un jurado de expertos representantes del ecosistema emprendedor valenciano.

Es un programa exclusivo de escalabilidad empresarial que permitirá convertir tu negocio en una empresa con alto potencial de crecimiento. El programa tiene una duración de 6 meses de octubre 2024 a marzo de 2025.

SCALE UP va dirigido a empresas ubicadas en la Comunitat Valenciana que cumplan las siguientes características:

  • Pymes valencianas, jóvenes e innovadoras con menos de 6 años de experiencia.
  • Empresas con un plan de negocio efectivo, verificado y operativo.
  • Empresas con un equipo multidisciplinar, estable y equilibrado.
  • Empresas que ya hayan empezado a comercializar sus productos/servicios.
  • Empresas que quieran internacionalizarse y/o acceder a nuevos mercados.

PLAZO DE PRESENTACIÓN:

El plazo de presentación finaliza el 20 de septiembre a las 14.00h. 

 

>> Más información y bases

24713 INN NP fotoarguelles visita fotovoltaica ayoraEl director general d’Energia i Mines, Manuel Argüelles, ha visitat les obres de construcció de la central fotovoltaica de la Vall d’Aiora, situada al terme municipal de Jarafuel, on ha destacat “el bon ritme d’execució d’estesinstal·lacions”, la posada en marxa de les quals està prevista per a 2025 (16-7-24)

240714 INN NP fondocompensacion aerogeneradorLa Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, que dirigix la consellera Nuria Montes, ha obert la convocatòria del Fons de Compensació del Pla Eòlic 2024, quedestinarà enguany un total d’1,26 milions d’euros entre els municipis de la zona eòlica 6, situada a l’Alt Palància (16-7-24)

242712 foto1 ayudas concedidas Safor

Ivace+i ha invertit dos milions d’euros per a millorar les instal·lacions i servicis de 17 àrees industrials de la comarca de la Safor que permetran incrementar la seua competitivitat.Esta inversió correspon a la convocatòria de l’exercici 2024 destinada a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i servicis en els polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics en la qual s’han concedit 33,5 milions d’euros a 217 projectes empresarials de 140 municipis de la Comunitat Valenciana. (12-7-24)

240714 INN fot ayudas condedidas Alcoià

Ivace+i ha destinat dos milions d’euros per a millorar i modernitzar 12 àrees industrials de la comarca de l’Alcoià. Estes ajudes concedides corresponen a la convocatòria de l’exercici 2024 per a projectes d’inversió per a millora, modernització i dotació d’infraestructures i servicis en els polígons industrials de la Comunitat Valenciana.(14-7-24)

Hasta el 15 de julio está abierta la convocatoria de la primera edición del TOP101 Spain up Nation-Reconocimientos del Emprendimiento con Impacto en España 2024. La convocatoria está promovida por la Asociación Española de Agencias de Desarrollo Regional, Foro ADR, de la que forma parte IVACE, y ENISA, Empresa Nacional de Innovación, SA, en representación de la marca Spain up Nation. La Consejería de Universidad, Investigación e Innovación, de la Junta de Andalucía, a través de Andalucía Emprende, será la anfitriona en esta primera edición.

Además de distinguir y de apoyar el emprendimiento innovador, estos reconocimientos tienen como objetivo fomentar, compartir y extender las claves de la innovación para transformar proyectos y empresas en nuevos modelos de producción, distribución y consumo, más competitivos, sostenibles y exportables; visibilizar empresas con valor añadido, innovadoras, tecnológicas y creativas, con potencial para competir en el mercado global; e identificar a empresas que, por su impacto social, económico y medioambiental, aportan valor a la sociedad contribuyendo al logro de los Objetivos de Desarrollo Sostenible (ODS).

Requisitos de la convocatoria

Las startups creadas en los últimos cinco años, con un alto componente innovador, potencial de crecimiento y de generación de empleo estable pueden presentar su candidatura de forma telemática, a través de la web de TOP 101 Spain Up Nation.

>> Bases de la convocatoria

>> Más información

Foto visita NPLa unitat d’innovació de l’Institut Valencià de Competitivitat i Innovació (Ivace+i) finança, a l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC), el desenvolupament d’un paviment urbà ceràmic permeable capaç de drenar un màxim de 10.000 litres d’aigua per metre quadrat en èpoques de pluges fortes (4-7-24)

240702 INN Foto1 sacarraco movilidadelectricaEl secretario autonómico de Industria, Comercio y Consumo, Felipe Carrasco, ha anunciado un Plan Director de la Movilidad Eléctrica de la Comunitat Valenciana, que se desarrollará en el marco del grupo de trabajo que se ha constituido en la conselleria de Innovación, Industria, Comercio y Turismo, que dirige Nuria Montes (3-7-24)

240702 INN Foto1 sacarraco movilidadelectricaEl secretari autonòmic d’Indústria, Comerç i Consum, Felipe Carrasco, ha anunciat un pla director de la mobilitat elèctrica de la Comunitat Valenciana, que es desenvoluparà en el marc del grup de treball que s’ha constituït en la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme que dirigix Nuria Montes (3-7-24)

240626 INN Foto misioncentroamericaIvace+i Internacional, dependent de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme que dirigeix Nuria Montes, celebra aquesta setmana una missió comercial a Centreamèrica amb l'objectiu d'acostar noves oportunitats de negoci a les empreses participants. (26-06-2024)

La directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha explicat que aquesta acció, inclosa en el Pla de Promoció Exterior de l’Ivace+i, persegueix identificar possibles socis, distribuïdors i clients perquè les empreses valencianes accedisquen als mercats de Centreamèrica.

En aquesta missió participen nou empreses de la Comunitat Valenciana dels sectors d'alimentació i begudes, materials de construcció, tèxtil llar, envàs i embalatge i agroindustrial, que desenvolupen una agenda de treball a Panamà, Guatemala i Mèxic.

Centreamèrica destaca per el “bon acolliment que ofereix als productes espanyols, que compten amb una positiva imatge país”, la qual cosa se suma al bon moment econòmic amb taxes de creixement *annual entorn del 4% en els últims anys, ha indicat Ester Olivas.

A més, - ha indicat Olives – altra de les fortaleses d'aquesta àrea geogràfica és la seua situació per a accedir a mercats més grans “així com el Tractat de Lliure Comerç amb la UE, pel qual més del 60% de productes fabricats per la UE entren amb taxa 0”.

En aquesta acció, Ivace +i Internacional compta amb la col·laboració de l'Oficina Comercial d'Espanya a Panamà i la Cambra oficial espanyola de Comerç de Guatemala. Les agendes a Mèxic han sigut elaborades per l'antena d’Ivace+i en aquest mercat.

Exportacions a Centreamèrica

Les exportacions de la Comunitat Valenciana als països de Centreamèrica han aconseguit els 1.163,45 milions d'euros en 2023, la qual cosa representa un increment del 5,85% respecte a l'any 2022.

Per països, Mèxic importa productes de la Comunitat Valenciana per valor de 638,87 milions d'euros, la qual cosa representa un increment del 3,15% respecte a l'any anterior. Aquest mercat concentra el 55% de les exportacions valencianes a l'àrea.

Li segueix a distància República Dominicana, amb 175 milions d'euros i un increment del 2,8%. En tercer lloc se situa Cuba, que importa productes de la Comunitat valorats en 112,8 milions d'euros, amb un destacat increment del 46%.

A continuació, se situen els mercats de Guatemala, Costa Rica, Panamà i Jamaica. Aquests set destins concentren el 95% de les exportacions de la Comunitat Valenciana a Centreamèrica l'any 2023.

En la classificació de productes, la maquinària mecànica és el capítol més exportat amb 280,6 milions d'euros i un ascens del 24% en 2023. Li segueixen els productes ceràmics, amb 179,7 milions d'euros, amb un descens el 18%.

En tercer lloc se situen els pigments i esmalts, amb 58 milions d'euros i un increment del 5%. A continuació, vins i begudes, mobles i il·luminació i matèries plàstiques.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.