premio nacional innovacion 2020L'empresa valenciana Seipasa (L'Alcudia), especialitzada en el desenvolupament i formulació de productes bioinsecticides, biofungicides i bioestimulants amb presència internacional, ha guanyat el Premi Nacional d'Innovació 2020 en la modalitat de petita i mitjana empresa, que recollirà el pròxim 10 de juny.

El jurat d'aquest prestigiós guardó, que atorga el Ministeri de Ciència i Innovació, ha reconegut l'aposta decidida de Seipasa per la innovació “en un sector tradicional i fortament regulat, generant un model de negoci basat en tecnologia natural per a així desenvolupar solucions eficaces per a l'agricultura”.

La decisió del jurat també destaca l'esforç de la companyia per “incorporar models innovadors de gestió empresarial que li han permés optimitzar el retorn de la seua alta i sostinguda inversió en I+D+i”.

Des de 2010 huit projectes d'I+D, certificació d'I+D+i i digitalització de Seipasa han rebut el suport de l'IVACE.

Sobre Seipasa

Seipasa és una empresa espanyola pionera en la biotecnologia aplicada a l'agricultura. Dissenya, registra i comercialitza solucions d'origen botànic i microbiològic per a la protecció, la bioestimulació i la nutrició dels cultius a nivell global. La companyia va nàixer en 1998 a partir de la visió empresarial d'anticipar-se al canvi i a la transformació que la indústria agrícola viu hui dia. 22 anys després, Seipasa ha impulsat el model Natural Technology® a partir del qual desenvolupa solucions d'alt valor tecnològic, alineades amb la sostenibilitat i que s'apliquen en les agricultures més exigents del planeta. Els seus productes s'exporten a 25 països a tot el món.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.