seguridadLa Unió Europea convoca el Premi europeu a la Seguretat dels Productes per a reconéixer a aquelles empreses que fan un esforç addicional per a protegir els consumidors, és a dir, que situen la seguretat en el centre del que fan, i van més enllà dels requisits establits en el Dret de la UE. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 d'abril.

Hi ha dues categories de premis per a 2021:

• Protecció de la seguretat dels grups de consumidors vulnerables: Empreses que han centrat els seus esforços en productes que poden ser utilitzats de manera segura per tota la població i, a més, aborden riscos específics, limitacions i comportaments previsibles de grups de consumidors vulnerables, així com en iniciatives de sensibilització.

• Combinar seguretat i noves tecnologies: Empreses que han desenvolupat noves tecnologies per a millorar la seguretat del consumidor. Les solucions poden incloure, per exemple, productes de consum basats en intel·ligència artificial i connectats a Internet, o processos i mecanismes que incorporen noves tecnologies que garanteixen una major seguretat del consumidor.

En cadascuna de les categories s'atorgaran tres premis per a pime i altres tres per a grans empreses.

Aconseguir aquest guardó suposa per a les empreses un reconeixement generalitzat, un impuls a la seua reputació i l'oportunitat de posicionar-se com a líders de la indústria en seguretat de productes.

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.