aceleratoninscripcionS'han format els equips que participen en l'ACCELERATHON IVACE WATER STARTUP EUROPE AWARDS, una competició d'innovació oberta sobre reptes en aigües residuals: tractaments, reutilització d'aigua, energia i matèries primeres que promouen IVACE, AIDIMME i REDIT amb el suport institucional d'Startup Europe Accelerator de la Fundació Finnova.

La competició finalitza el 14 de juliol amb la presentació de l'equip guanyador en la convocatòria del Programa LIFE en el vessant de medi ambient.

Els 10 equips participants han sigut seleccionats sobre la base de les idees amb major potencial. Cada equip comptarà amb un portaveu i serà assistit per un mentor. Els mentors al seu torn són coordinats per un expert.

La competició es desenvolupa mitjançant eines de treball en xarxa, que permeten la interacció dels equips, així com amb una plataforma d'e-learning en Projectes LIFE que els participants poden utilitzar per a millorar les seues capacitats per a presentar propostes d'èxit en LIFE.

El calendari és el següent: (Infografia Full de ruta)

El  dilluns 15 de juny passen la meitat dels equips a la següent fase.
El dilluns 22 de juny se seleccionen els dos finalistes
El dilluns 29 de juny es nomena el guanyador
El 14 de juliol es presentarà la proposta guanyadora a LIFE

Finalment, en 2021 tindrà lloc la final de l'Startup Europe Awards on l'empresa guanyadora competirà per la final europea.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.