Foto Estrella Jover I Edición SCALE UPEl termini perquè les empreses presenten les seues candidatures a aquesta segona convocatòria estarà obert fins al pròxim 28 de febrer. I de totes les propostes que es presenten, se seleccionaran les 10 empreses que millor s'adapten als requisits que exigeix la convocatòria.

La segona edició de SCALE UP arrancarà a l'abril i inclou un pla de més de 50 hores de training i coaching amb destacats experts i professionals de reconegut prestigi en l'àmbit empresarial com Néstor Guerra, Maribel Vilaplana i Tomás Guillén, entre altres.

Les 10 startups seleccionades es beneficiaran gratuïtament d'un pla de mentoring que els permetrà dissenyar i implementar la seua estratègia de creixement en un SCALE UP Pla. L'objectiu és convertir a les empreses participants en negocis amb  alt potencial de creixement, i per tant, més atractius per a inversors i finançadors públic-privats.

SCALE UP inclou també l'organització d'un esdeveniment exclusiu en el qual les empreses participants podran presentar-se davant inversors. En l'última fase es premiarà amb 5.000 euros en serveis de consultoria estratègica de creixement empresarial a l'empresa amb major potencial de creixement.

Encara que el programa està valorat en 50.000 euros, les 10 empreses participants es beneficiaran gratuïtament de tots els serveis de SCALE UP, a més d'accedir a una exclusiva xarxa de contactes amb experts i professionals d'alt prestigi que els ajudaran a definir i planificar la seua estratègia per als pròxims anys.

La 1a Edició del programa la va guanyar Casfid

Les empreses amb potencial d'escalabilitat i que es troben en fase de convertir-se en una SCALE UP, troben un buit tant d'acompanyament com de formació i informació per a fer el salt cap a la globalització.  

Un dels aspectes que més valoren les empreses participants en la primera edició de SCALE UP és haver estat en contacte amb inversors públics i privats, amb potencials socis i clients. Segons destaca Jordi Díaz, CEO and Founder de Play&go experience “el que ens va fer aplicar a la convocatòria van ser tres aspectes: la formació, considerem que hi havia un buit de formació per a passar de startup a Scale Up, per a fer aqueix pas de 10 empleats a 50; ens ha possibilitat adquirir habilitats de comunicació i negociació així com, networking amb altres empreses i conéixer l'ecosistema local i europeu”.

“Hem aconseguit durant els mesos de Scale Up quatre fites: la consolidació del model de negoci, el desenvolupament del producte creant una estructura modular que ens permet l'escalabilitat, el segell d'excel·lència de la Comissió Europea i finalment, l'obtenció de diferents premis i reconeixements”, assegura Jordi Díaz.

En aquest sentit, els CEOs del programa coincideixen que han consolidat el model de gestió empresarial i han augmentat la seua visibilitat; durant la mentorització han abordat aspectes fonamentals com la comercialització i segmentació de mercats, la força de vendes, el màrqueting i els recursos fonamentals de l'empresa com són els recursos humans. S'ha valorat positivament el contacte diari amb els mentors ja que en el dia a dia sorgeixen oportunitats i necessitats que cal anar solucionant i executant.

El jurat del programa europeu va triar Casfid com a empresa guanyadora. També van participar Aquareturn, Bionline, Bionos Biotech, Code Prisma, FruitsApp, Play and Go Experience, Koibox, Cronoshare i uncovercity.

Scale Up és una iniciativa de la Comissió Europea a través de la Enterprise Europe Network, desenvolupada en la Comunitat Valenciana per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de València amb l'objectiu principal d'augmentar la competitivitat de les pimes.

Cal destacar que el programa ha sigut inclòs en la Startup Guide València, i considerat com una bona pràctica per l'Agència Europea per a les Pimes de la Comissió Europea pel que SCALE UP València va ser presentat en Conferència Anual de la Enterprise Europe Network, a Viena el passat 24 d'octubre de 2018.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.