facebook 1200x1200El Regne Unit és el mercat objectiu de la primera de les missions virtuals organitzades per IVACE Internacional per a donar suport a la internacionalització de les empreses i professionals del disseny, en col·laboració amb l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) (7-6-21)

En concret, participaran 13 estudis de disseny de la Comunitat Valenciana, especialitzats en els diferents àmbits del disseny: Alegre Design, Clausell Studio, Gallén+Ibáñez&Co, Gimeno Gràfic, Joanrojeski Estudi Creatiu, EstudiHac, Meteorito Estudio, Odosdesign, PackCo Brand & Packaging, Ramón Esteve, Santiago Sevillano Studio, Silvia Mar_Studio i Yonoh Creative Studio.

La directora general d'Internacionalització, Maria Dolores Parra, ha explicat que aquesta acció, secundada per València Capital Mundial del Disseny 2022, "es realitzarà entre els dies 7 i 11 de juny amb el lema 'Uncover the amazing talent in the València Region' i persegueix promocionar el disseny valencià fora de les nostres fronteres".

Per al desenvolupament d'aquesta acció s'ha desenvolupat una plataforma virtual que servirà tant per a donar a conéixer el portfolio dels estudis participants com per a donar cabuda a les trobades entre els estudis i els seus potencials clients seleccionats en el mercat britànic, a través de l'antena de l'Ivace a Londres.

Al llarg d'aquesta setmana es duran a terme reunions privades entre els estudis i professionals de la Comunitat Valenciana participants i indústries, agents comercials, experts en decoració i prescriptors o intermediaris del Regne Unit.

Per part seua, el president d'ADCV, Angel Martínez, ha assenyalat que aquesta missió "suposa un pas més en l'estratègia d'internacionalització del sector i dóna resposta a les demandes plantejades pels nostres socis".

Aquestes demandes se centren en el contacte "no sols amb potencials clients, sinó també, amb prescriptors de serveis de disseny, amb els quals es poden formalitzar acords per a mantindre una acció comercial i de representació continuada dels nostres estudis al Regne Unit, generant altres oportunitats de negoci a mitjà i llarg termini", ha indicat.

Internacionalització disseny

El sector del disseny valencià s'ha caracteritzat per la seua gran projecció internacional, reforçada en els últims anys pels processos de globalització i digitalització de l'economia i, també, en gran part, per l'elecció de València com a Capital Mundial del Disseny en 2022.

La internacionalització del sector és, precisament, l'objectiu del conveni signat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball - a través de l'Ivace - amb València Capital Mundial del Disseny, 2022, present també en aquesta acció. I és una de les línies estratègiques de treball de l'ADCV, que ha desenvolupat diferents programes de suport i promoció de l'activitat exterior dels seus professionals i empreses sòcies.

En aquest sentit, la missió virtual al Regne Unit dóna continuïtat, en el nou context, al programa Follow Us posat en marxa per l'ADCV en 2019 per a informar i orientar sobre el procés d'exportació de serveis de disseny, amb el suport de l'Ivace, de l'ICEX i del Centre d'Innovació Les Naus.

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.