3ª edición scale upL'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València, en col·laboració amb entitats de suport al sector emprenedor de la Comunitat Valenciana, han triat a les 10 empreses que participaran a partir del mes de setembre en la 3a edició del programa europeu de creixement empresarial Scale Up (31-7-20)

Les empreses seleccionades són Caponnetto Hueber S.L., Darwin Bioprospecting Excellence S.L., Navlandis S.L. , Next Electric Motors, S.L., Nexum Global IOT Services S.L. , SingularGreen S.L., Smart Fan S.L., Smart Induction Converter Technologies S.L. , Skroller S.L. i Super Squad Interactive S.L. els qui es beneficiaran d'assessorament especialitzat per a créixer i fer el salt a mercats internacionals.

 

La directora general de l’ Ivace, Júlia Company, ha valorat positivament aquesta convocatòria “que ha sigut possible gràcies a l'esforç col·lectiu i que s'ha vist condicionada per la crisi sanitària provocada per la COVID-19”.

El projecte Scale Up, és un programa exclusiu de creixement empresarial que gestiona l’Ivace en la Comunitat en col·laboració amb el CEEI de València i que naix amb l'objectiu de convertir a les pimes i startups participants en negocis escalables amb alt potencial de creixement, i per tant, més atractius per a inversors i finançadors públic-privats.

En aquesta edició s'han presentat 41 candidatures, un 34% més que en la convocatòria anterior “el que posa de manifest una vegada més que som una Comunitat amb un enorme potencial emprenedor i amb unes institucions bolcades a fer costat a les persones emprenedores” ha assenyalat Júlia Company.

La tercera edició del programa Scale Up arrancarà el setembre amb un pla de més de 50 hores de training i coaching amb destacats experts i professionals de reconegut prestigi en l'àmbit empresarial que finalitzarà el gener de 2021.

També hi ha prevista l'organització d'un esdeveniment exclusiu en el qual les empreses participants podran presentar-se davant inversors i en l'última fase es premiarà amb 5.000 euros en serveis de consultoria estratègica de creixement empresarial a l'empresa amb major potencial de creixement.

El jurat ha estat format per representants de l'ecosistema empresarial de la Comunitat Valenciana, com ara José Vicente Villaverde (AJEV. Assoc. Joves empresaris de València), Carmen Martínez (Big Ban Angels), Elisa del Rio (CEV – Confederació Empresarial Valenciana), Inmaculada Bea (IVF- Institut Valencià de Finances), Jaime Esteban (Speedout Advisory), Nacho Mas (Startups València), Pere d'Àlaba (Tech Transfer UPV – Clau major), Rafael Escamilla (IVACE- Institut Valencià de Competitivitat empresarial) i Jesús Casanova (CEEI València).

 Empreses seleccionades

Caponnetto Hueber S.L.

Empresa basada en el domini intensiu del coneixement científic i tècnic en el camp de la Dinàmica de Fluids Computacional (CFD) –America’s Cup- per al món marítim. Aportant creativitat, innovació i disseny, i l'ús d'eines i metodologies principalment en CFD i optimització. Desenvolupament tecnològic de VIDA: Virtual Intelligent Design Assistant.

Darwin Bioprospecting Excellence S.L.

Empresa biotecnològica que realitza bioprospecció microbiana. Els microorganismes s'utilitzen en una gran varietat de processos de la indústria alimentària, farmacològica, cosmètica i energètica, entre altres.

Navlandis S.L.

Empresa tecnològica que ha desenvolupat un innovador contenidor plegable, ZBOX, que permet estalviar en transport, manipulació i emmagatzematge de contenidors buits, amb l'objectiu d'aconseguir un transport més sostenible des del punt de vista econòmic i mediambiental. A més a més, estan incorporant al contenidor solucions de Tracking, IoT i Blockchain.

Next Electric Motors, S.L.

Naix com la solució per a accelerar l'adopció massiva del vehicle elèctric a les ciutats. Produeixen motos elèctriques lleugeres, divertides i fàcils de conduir, que compten amb bateries extraïbles i recarregables en qualsevol endoll convencional. NEXT NX1 té 65kms d'autonomia i es comercialitza des de 2.199 euros, al mateix preu que una moto de combustió.

Nexum Global IOT Services S.L.

Empresa de base tecnològica especialitzada en la digitalització empresarial. Implantació de solucions completes, senzilles i escalables mitjançant tecnologia IoT per al control i la gestió remota d'actius industrials per a mesurar paràmetres físics (dades de màquina, consums, geolocalització, temperatures…) i poder prendre millors decisions.

SingularGreen S.L.

Empresa especialitzada en el paisatgisme fora del comú, fonamentalment mitjançant la integració de naturalesa i arquitectura gràcies a l'ús de jardins verticals, cobertes vegetals, piscines naturals o l'ús d'altres eines vegetals.

Smart Fan S.L.

Empresa instal·ladora i comercialitzadora de ventiladors industrials HVLS (high volume low speed) amb el complement d'una solució digitalitzada per al seu maneig i monitoratge. Aquests ventiladors HVLS compten amb la garantia més gran del mercat i menor consum d'energia, així com no necessiten manteniment pel seu innovador sistema motor.

Smart Induction Converter Technologies S.L.

(SICTECH) start-up dedicada a la investigació, desenvolupament, enginyeria i comercialització de convertidors avançats de potència i sistemes complets d'alimentació per a aplicacions de calfament per inducció, làser, electromedicina, mobilitat elèctrica, energies renovables, etc.

Skroller S.L.

Startup que ha desenvolupat i patentat un innovador suport per a patinets elèctrics que incrementa el control, l'estabilitat i el confort millorant així l'experiència d'ús, reduint la fatiga muscular i el risc d'accidents.

Super Squad Interactive S.L.

Empresa de serveis relacionats amb la tecnologia dels videojocs: concept art, modelatge 3D, animació 3D, programació de jocs complets per a PC, mòbil o web, realitat augmentada, realitat virtual, simulació, integració de sistemes, disseny de jocs, ludificació i project management basat en metodologies àgils.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.