Comença a ExportarAquesta vesprada se celebra la primera jornada de presentació del Programa Comença a Exportar, el programa desenvolupat per les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana i Ivace Internacional per a facilitar suport i recursos a les empreses valencianes que volen començar a exportar (3-3-2020)

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, que participarà hui en la jornada de presentació del programa, ha destacat l'èxit del Comença a Exportar, en els tallers del qual van participar 257 empreses valencianes durant l'any 2019.

"L'any passat celebrarem un total de 20 jornades, amb els seus respectius tallers, en diferents localitats de la Comunitat i en col·laboració amb els Ajuntaments, en els quals ens recolzem per a arribar a un major nombre d'empreses", ha assenyalat.

"Un dels objectius prioritaris d'aquest programa és arribar al major nombre d'empreses, acostar el coneixement i els recursos a totes les empreses que es plantegen la seua eixida a l'exterior", ha afegit Parra.

El calendari dels Comença a Exportar en 2020 contempla el desenvolupament de 13 jornades de presentació i 39 tallers a les ciutats d'Alacant, Alcoi, Elx, Castelló, Vila-real, Valencia, Paterna i Gandia de març al mes de maig.

El programa Comença a Exportar és gratuït per a les empreses i està cofinançat al 50% per la Generalitat i la resta per les Cambres de Comerç amb l'aportació de FEDER.

Balanç programa en 2019

Durant 2019, Ivace Internacional i les Cambres de Comerç van celebrar jornades i tallers del programa Comença a Exportar en 13 localitats.

Un total de 257 empreses de la Comunitat van participar en els tallers celebrats a València, Gandia, Alacant, Alzira, Algemesí, Guardamar del Segura, Novelda, Ontinyent, Alcoi, Elx, Benicarló, Paterna, Requena - Utiel, Moncada, La Vall d'Uixó, Alzira i Novelda.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.