visita_empresa_polymer_052web.jpgEn l’actualitat fabrica, amb el suport de l’IMPIVA, un dels millors equips d’anàlisi per a la indústria del plàstic i desenrotlla un dels programari més innovadors disponible en el mercat per a este sector (15-1-10)  Considerada com una de les empreses puntera a nivell mundial en la fabricació d’esta tecnologia, Polymer Characterizacion permet la fabricació de plàstics més lleugers, resistents i adaptats a les necessitats de cada cas. En l’actualitat tres companyies nord-americanes i una japonesa  treballen en esta línia. 

L’empresa, situada en el Parc Tecnològic de Paterna, és ara com ara líder en l’anàlisi de polietilé i polipropileno i té com a cartera de clients a companyies petroquímiques, instituts d’investigació i universitats a què subministra en més de 20 països  tant en Nord Amèrica, Sud Amércia, Europa, África i Àsia. 

Per al director general de l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana, Daniel Moragues, “empreses com esta són un model que s’ha de seguir que demostra que és possible competir amb els millors a nivell internacional amb els recursos amb què es disposa”.

En este sentit, Moragues ha reiterat que “per a la Comunitat Valenciana suposa una satisfacció comptar amb una pedrera d’empreses tecnològiques com Polymer Characterizacion que estan portant el nom de la Comunitat per tot el món i que donen a conéixer el treball innovador que es realitza ací”.

“A més projectes com este- afig Daniel Moragues- suposen una revolució per al sector del plàstic amb una importància notable en la indústria valenciana com a proveïdor d’un gran nombre d’empreses”.

La Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació i l’IMPIVA, conscients de la importància del sector del plàstic en la indústria valenciana recolza a les empreses i associacions del sector en totes aquelles iniciatives dirigides a millorar la seua competitivitat.

En el període 2005-2009 l’IMPIVA ha abonat amb 39,2 milions d’euros els més de 151 milions que han invertit les empreses i entitats del sector del plàstic i que ha permés posar en marxa un total de 814 projectes empresarials.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.