asamblea_general_de_adrs_barna_006web.jpgEl director general de l’IMPIVA ha presentat a Barcelona als seus homòlegs nacionals la Xarxa de Centres Tecnològics de Reflexió Estratègica d’Oportunitats de la innovació (Xarxa I-Creo) (11-11-09) 
En l’actualitat esta Xarxa la integren 31 experts qualificats multidisciplinaris que pertanyen a 19 sectors productius i formen part de 22 entitats sectorials que busquen potenciar la capacitat dels sectors i empreses de la Comunitat i generar noves activitats dins d’estos sectors. 

Per a això estos tècnics recopilen informació sobre les tendències d’innovació a nivell mundial en els distints sectors, analitzen les possibilitats i factors d’innovació dins de la Comunitat i proposen oportunitats a les empreses perquè puguen elaborar estratègies d’innovació. 

La Xarxa I-Creo s’emmarca dins dels II Plans Sectorials de Competitivitat de l’Empresa Valenciana (PCEV) orientats a fer front a la globalització econòmica “el que implica- hi ha assenyalat Daniel Moragues- fer un canvi d’estratègia i passar a competir en qualitat, valor afegit i disseny de producte”. 

En este sentit el titular de l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana ha destacat “la necessitat de transferir el coneixement a les empreses per a millorar el teixit productiu i generar ocupació de qualitat”. En 2009 la Xarxa I- Crec compta amb un pressupost de 1,6 milions d’euros dels quals 294.000 euros procedixen del Pla de Confiança de la Generalitat. 

Durant la seua participació en l’Assemblea  General d’Agències de Desenrotllament Regional, Daniel Moragues ha destacat que la participació de l’IMPIVA en l’Associació Espanyola d’ADR´s  “ha contribuït a la millora contínua de les actuacions que du a terme l’Institut per a millorar la competitivitat del teixit empresarial de la Comunitat fomentant la cultura de la innovació”. 

L’Associació Nacional d’Agències de Desenrotllament Regional compta amb 18 Agències associades, entre elles l’IMPIVA, amb un pressupost de 2.200 milions d’euros, 2.000 tècnics treballant la del qual labora ha permés posar en marxa 6.330 noves empreses. 

Durant l’Assemblea s’ha renovat la Junta Directiva de l’Associació de la qual ha passat a formar part el director general de l’IMPIVA com a vocal.  

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.