El 6 d'octubre CEEI València organitza aquesta jornada en el marc del Fòrum Emprenedoria amb Talent de la iniciativa Focus Pime i Emprenedoria (*).

La innovació tecnològica i l'energètica poden oferir hui dia solucions digitals i sostenibles al productor rural d'una banda i a l'Espanya buidada per un altre, amb les quals aconseguir grans avanços en el territori.

Millorar la qualitat de vida de l'agricultor, del ramader, de l'apicultor; augmentar la rendibilitat de la seua producció; propiciar la creació de llocs de treball; donar noves oportunitats als territoris despoblats; enfortir l'economia local i generar energies renovables són el fruit de l'aplicació d'una visió i un compromís innovador en l'entorn rural.

En aquest fòrum es donaran a conéixer iniciatives i projectes que estan aconseguint facilitar el dia a dia del productor rural, recuperar camps de cultiu i afavorir la creació d'ocupació en els territoris d'interior

(*) Iniciativa de CEEI València, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

 

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.