El 28 de setembre CEEI Elx organitza aquesta jornada en el marc de l'Eix de la cohesió social i territorial de la iniciativa Focus Pime i Emprenedoria (*).

En aquesta ocasió, Focus Pime i emprenedoria, posarà el focus en la Cohesió social i territorial, com un element clau, per a garantir que totes les persones se senten com a agents actius i participants de la societat, a través de les contribucions que realitzen i dels beneficis que obtenen, a través de l'adopció de polítiques encaminades a crear condicions socials, econòmiques, polítiques i culturals per a aconseguir aquest propòsit.

Quan parlem de cohesió social i territorial, ens referim a reduir desigualtats i afavorir l'ocupabilitat dels territoris, fomentant i gestionant el coneixement, l'educació i formació permanent, i millorant les infraestructures i els recursos existents. Per això, cal invertir i apostar per aqueixa cohesió, ja que aportarà noves oportunitats per al territori i els seus integrants, produint a més societats amb major qualitat de vida i benestar social.

(*) Iniciativa de CEEI Elx, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

>> Más información e inscripción

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.